Salihli Belediyesi'nde 2 Müdürlüge Yeni Atama

MHP’li Salihli Belediye Baskani egitimci Zeki Kayda, Özel Kalem ile Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünde degisiklige gitti. Baskan Kayda, 2 müdürlüge de ögrencilerini atadi.

Salihli Belediyesi'nde 2 Müdürlüge Yeni Atama
“Ögrencilerim gurur kaynagim” diyen Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, “Salihli Belediyemizde, okul müdürlügü yaptigim dönemden ögrencilerim olan birçok gencimiz ile güzel sehrimize hizmet etmenin onurunu ve gururunu yasiyorum. Teknik personel olarak çalisanlarin yaninda müdürlük görevini yürüten gençlerimiz, Salihli’mize hizmette bizlere yol arkadasligi yapmaktadir. Fen Isleri Müdürüm Serkan Sözer, Spor Isleri Müdürüm Ugur Kocagöz ve Temizlik Isleri Müdürüm Rasim Pasa ile yaptigim mesai arkadasligina Özel Kalem Müdürü olarak atadigim Damla Sakarya ile Kültür ve Sosyal Isler Müdürü olarak atadigim Ekrem Aysu da katildi.

Ögrencilik yillarindan bu yana tanidigim müdürlerim ile birlikte Salihli’mize en güzel hizmetleri kazandirmak için çalisacagiz. Genç müdürlerime yeni görevlerinde basarilar diliyorum, Allah yardimciniz olsun.” dedi.

Kaynak: İHA