FÜ Dis Hekimligi Fakültesi Ikinci Yilinda 64 Mezun Verdi

Firat Üniversitesi (FÜ) Dis Hekimligi Fakültesi, ikinci yilinda 64 mezun verdi, tören düzenlendi.

FÜ Dis Hekimligi Fakültesi Ikinci Yilinda 64 Mezun Verdi
FÜ Dis Hekimligi Fakültesi’nin pandemiye ragmen çevrimiçi ve yüz yüze egitimlerle bu yili 64 ögrenci tamamladi. Mezun olan ögrenciler için Tip Fakültesi Konferans Salonunda tören yapildi. Mezuniyet törenine, Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktas, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Bilal Üstündag, Fakülte Dekani Prof. Dr. Filiz Acun Kaya , FÜ Hastanesi Bashekimi Prof. Dr. Irfan Kaygusuz ögretim üyeleri, ögrenciler ve veliler katildi.

Törende mezun ögrenciler dis hekimligi yemini etti, dereceye girenlere ise hediye verildi.

Pandemi nedeniyle buruk bir egitim dönemi geçirdiklerini animsatan Rektör Prof.Dr. Fahrettin Göktas, üniversite egitiminin yaklasik 1.5 yilini kismen çevrimiçi kismen de yüz yüze egitim modeli ile tamamladiklarini hatirlatti.

Mezun olan ögrencileri kutlayan Rektör Göktas“ Süphesiz her basari, öncelikle kisisel çabalarin, siki ve disiplinli bir çalismanin ürünüdür. Okuyarak, arastirarak, sorgulayarak, kimi zaman gece yarilarina kadar ders çalisarak kat ettiginiz uzun bir yolun ardindan iste bugün ilk etap diyebilecegimiz hedefinize ulastiniz. Hepinizi yürekten kutluyorum. Dis Hekimligi unvani ile icra edeceginiz meslek dogrudan insana dokunan önemli ve zor bir meslektir. Çaresiz bir insana yardimci olmak, agrisini dindirmek ve duasini almak çok önemlidir. Bugün mezun olan 64 dis hekimimizi ve aileleri basta olmak üzere emegi geçen akademisyenlerimizi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA