Tuvalet Yapma Tartismasinda Silah Ve Biçak Çekildi Açiklamasi 3 Yarali

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde alkol aldiklari bina önüne idrar yaptiklari iddia edilen sahislar ve kendisini uyaran bina sahipleri arasinda çikan tartismada 1 kisi silahla, 1 kisi biçakla, 1 kisi de darp edilerek yaralanarak hastanelik oldu.

Tuvalet Yapma Tartismasinda Silah Ve Biçak Çekildi Açiklamasi 3 Yarali
Olay, 22.00 siralarinda Izmit Kemalpasa Mahallesi Sahabettin Bilgisu Caddesi üzerinde bulunan 2 katli binanin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Z.K. ve I.A. adli 2 arkadas, iki katli binanin önünde alkol almaya basladi.

Alkol alan sahislarin bina önüne tuvaletini yaptigini iddia eden bina sahiplerinden Yusuf B., sahislari uzaklasmalari konusunda uyardi. Uyari sonrasinda sahislar tartismaya baslayan Yusuf B.’yi gören kardesi Hasan B. de tartismaya katildi.

Büyüyen tartismanin arbedeye dönüsmesi sonrasinda patlayan silahla Hasan B. ayagindan yaralanirken, Ibrahim A. karnindan biçaklanarak, Yusuf B. de darp edilerek yaralandi.

Olayi görenlerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan yaralilardan Ibrahim A. Kocaeli Devlet Hastanesine, Yusuf B. ve kardesi Hasan B. ise Seka Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Kavgaya karisan Z.K. ise polis ekiplerince gözaltina alindi.

1 kisinin durumu agir

Kavgada biçaklanarak yaralanan Ibrahim A.’nin durumunun agir oldugu ögrenilirken, polis ekipleri olay hakkinda inceleme baslatti.
Kaynak: İHA