Tuzla'da Kadinlara Yönelik Online Kurslar Basladi

Tuzla Belediyesi Kadin Koordinasyon Merkezi’nde kadinlara yönelik online kurslar basladi. Bine yakin kadinin basvurdugu kurslar 6 hafta sürecek ve tüm egitimlere katilan kadinlara katilim belgesi verilecek.

Tuzla'da Kadinlara Yönelik Online Kurslar Basladi
Tuzla Belediyesi Kadin Koordinasyon Merkezi’nde kadin istihdamina ve kadinlarin kisisel gelisimine katki saglamak için online kurslar basladi.

17 farkli bransta açilan kurslara bine yakin Tuzlali kadin basvurdu. 6 hafta sürecek online egitimler sonucunda kurslara katilim saglayan kadinlara katilim belgesi verilecek. Öte yandan 4-6 yas arasi çocuklarin da kisisel gelisimine katki saglamak amaciyla Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Egitim Merkezi’nin düzenledigi Online Etkinlik Atölyesi egitimleri basladi.

Yogun istek üzerine ikincisi düzenlenen egitimlerde çocuklar hem eglenme hem de ögrenme firsati yakaliyorlar.

Tuzla Belediyesi olarak 7’deb 70’e tüm vatandaslarimizi egitimle bulusturuyoruz”

Tuzla Belediye Baskani Sadi Yazici, “Tuzla, ilkokullari, ortaokullari, lise ve üniversiteleri ile bir egitim kentidir. Tuzla Belediyesi olarak her yas grubundan vatandaslarimizin kisisel gelisimine katki saglamak için kurslar düzenliyoruz. Geçtigimiz yillarda yüz yüze yaptigimiz bu kurslari korona virüs salgini nedeniyle online olarak gerçeklestirsek dahi vatandaslarimiz çok yogun ilgi gösteriyorlar. Ben, bu egitimlere katilan tüm vatandaslarima tesekkür ediyorum. 7’den 70’e tüm vatandaslarimizi bu kurslarimiza katilmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA