Milletvekili Aydemir Açiklamasi 'Erzurum Için Deger Üretenlere Minnettariz'

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, “Erzurum için deger üreten herkese ve her kesime minnettariz. Erzurum’u mükemmeliyete tasiyanlarin, mübarek ufkuna emek sunanlarin emrindeyiz. Kardeslik, birlik ve beraberlige gönül adayanlarin safindayiz” dedi.

Milletvekili Aydemir Açiklamasi 'Erzurum Için Deger Üretenlere Minnettariz'
AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir hafta sonu yasama mesaisini Yakutiye, Palandöken ve Çat ilçelerinde devam ettirdi. Baskan Uçar’la Yakutiye, Baskan Sunar’la Palandöken odakli görüsmeler gerçeklestiren Milletvekili Aydemir, Çat’ta Baskan Yasar’la 2 yillik dönem çalismalari hakkinda bilgi aldi. Çat’in Yarmak ve Degirmenli köylerine ziyarette bulunan Milletvekili Aydemir, Çat Belediyesinin ilçeye kazandirdigi “Beton Bims Parke Kill Tasi üretim tesislerinde incelemede bulundu. Çat’ta esnafin konugu olan Milletvekili Aydemir, salginla mücadele kapsaminda sunulan destekler hakkinda görüs alisverisinde bulundu.

AK Parti il Teskilati Baskan Yardimcisi Hakan Yakut ve AK Heyetle birlikte Çat ilçesine istisare ziyareti yapan Milletvekili Aydemir, AK Parti ilçe Teskilati Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi. Ilçe 2021 yili yatirim vizyonunun konusuldugu toplantida, sosyal koruma kalkani kapsaminda sunulan destekler ele alindi, vatandas memnuniyeti sorgulandi. AK Parti ilçe Baskani Muhammet Emin Isik ve yöneticilerle parti çalismalari degerlendirildi.

Milletvekili Aydemir ve beraberindekiler Çat Saha çalismasi kapsaminda ilçe esnafinin isyerlerine konuk oldu. Esnafin salgin süreci durum degerlendirmesi, beklentiler ve tespitlerini alan Milletvekili Aydemir, TBMM’deki çalismalar hakkinda bilgi verdi. Aydemir, ‘Çat ilçemizde esnaf ve vatandas ziyaretinde bulunduk. Pandemi döneminde verilen desteklere tesekkür eden, Sayin Cumhurbaskanimiza vefada yarisan haksinas hemsehrilerimizle iftihar ediyoruz. ‘ açiklamasinda bulundu.

Milletvekili Aydemir Ilçe Baskani Melik Yasar, AK Parti ilçe Baskani Muhammed Emin Isik ve Il Baskan Yardimcisi Hakan Yakut ile birlikte ilçenin Degirmenli ve Yarmak mahallelerini ziyaret ederek knaat önderleri ve mahalle sakinleriyle istisare etti. Degirmenli’de Çat esrafindan Merhum Zeki Posat’in ailesine taziyelerini sunan Aydemir, aileye sabir tavsiye etti.

Cumhurbaskani Erdogan’a vefa

Çat’in tarihi yüzünü ifade eden Yarmak’ta tarihi cami restorasyon çalismalarini inceleyen Milletvekili Aydemir, ‘Çat ilçemizin güzel köyü Yarmak’ta tarihi kayit düsülen camiye dönük, tamir-tadil taleplerini yerinde gözlemledik. Hemsehrilerimiz, tarihi eserlere sahabetligin AK Parti ile doruklara ulastigini dillendirip, Sayin Cumhurbaskanimizin duyarliligina sükranlarini sundular. Biz de bu sadakat ve vefaya minnettar kaldik’ degerlendirmesini yapti.

Köy ziyaretleri sonrasinda AK Heyetin bulusma adresi Çat Belediyesi oldu. Çat Belediye Baskani Yasar, AK Belediyecilik modelini esas alarak, hizmet ve eser siyasetini yatirimlarla ortaya koyduklarini, ilçede gönül seferberligi kaydinda sosyal belediyecilik uygulamali gerçeklestirdiklerini vurgulayarak 2 yillik dönem hakkinda brifing verdi.

AK Heyet daha sonra Çat Belediyesinin ilçeye kazandirdigi “Beton Bims Parke Kill Tasi üretim tesislerini” ziyaret etti. 50 kisilik istihdam imkani da barindiran tesisin ilçeye hayirli olmasini dileyen Milletvekili Aydemir, ‘Belediyecilikte AK Pusula rotamizi belirliyor. Sayin Baskanin sahsinda Çat için deger üreten herkese mütesekkiriz. ‘ dedi.

Aydemir’den Yakutiye ziyareti ve eser siyaseti vurgusu

Milletvekili Aydemir hafta sonu Erzurum çalisma programini Yakutiye Belediyesinde sürdürdü. Baskan Mahmut Uçar’in konugu olan Milletvekili Aydemir, sürdürülen belediye çalismalari, hayata geçirilen yatirimlar ve öngörülen projeler odaginda görüs teatisinde bulundu. Yakutiye Belediyesinin farkindalik ekseninde ilçeye bagli mahallerde insa ettirdigi köy kapilarinin özgün bir eser yaklasimi oldugunu ifade eden Milletvekili Aydemir, ‘Halka sevgide samimiyet eserlerle ortaya çikiyor. Eser siyasetinden taviz vermeyen Baskan Uçar ve ekibine minnettariz. ‘ dedi.

Yakutiye Belediye Baskani Uçar ziyaret sonrasi yaptigi paylasiminda, ‘AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayin Ibrahim Aydemir’i Belediyemizde agirladik. Yakutiyemizde devam eden proje ve hizmetlerimiz ile Saltuklu Yili ile ilgili düsüncelerimizi konustuk. Sayin Vekilimize nazik ziyaretinden dolayi çok tesekkür ediyoruz.’ ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Aydemir ve AK Heyet Yakutiye ziyareti sonrasinda Palandöken Belediyesinde AK vizyon istisaresine katildi.

Baskan Muhammed Sunar’la yaz dönemi çalismalari, 2023 ufku kaydinda belirlenen yatirimlar, hayata geçirilen yerel eserler ve bu yil için öngörülen projeler düzeyinde görüs alisverisinde bulunan Milletvekili Aydemir, Sunar ve ekibini PALTIM’in ülke genelinde gipta uyandiran etkinliklerinden dolayi tebrik etti. Milletvekili Aydemir, Baskan Sunar ve AK Heyet daha sonra Erzurum’un sevilen simasi, isadami Fikret Palandöken’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Palandöken AK Vizyon bulusmasi sonrasinda paylasimda bulunan Palandöken Belediye Baskani Muhammed Sunar, ‘ AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayin Ibrahim Aydemir ile birlikte ilçemizi gezdik, çalismalarimizi tetkik ettik. ‘Halka Hizmetin Hakka Hizmet’ oldugu hakikatini eserlerle sergiledigimiz ilçemizde vatandaslarimizla sohbet ettik. Degerli Vekilimize katilimlarindan tesekkür ediyoruz.’ Kaydini düstü.
Kaynak: İHA