Magandanin 16 El Ates Edip 2 Günlük Gelini Boynundan Vurdugu Anlar Ortaya Çikti

Denizli’de trafikte tartistigi cipe 16 el ates ederek, daha 2 gün önce evlenen genç kadini boynundan vuran maganda, güvenlik kameralarina yansidi. Genç kadini boynundan yaralayan magandanin rahat tavirlari tepki topladi.

Magandanin 16 El Ates Edip 2 Günlük Gelini Boynundan Vurdugu Anlar Ortaya Çikti
Pamukkale ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvari’nda meydana gelen olayda, trafikte makas atarak ilerleyen Ibrahim T., sözlü tartismaya girdigi Önder K. ve yaninda yolcu olarak bulunan Eda G.Ü’nün içerisinde bulundugu cipe 16 el ates etti. Çevreden gelip geçen diger araç ve yayalara aldiris etmeden ardi ardina tetige basan maganda, daha sonra hiçbir sey olmamis gibi kiz arkadasiyla birlikte lüks aracina binerek bölgeden uzaklasti. Silahtan çikan kursunlarin 1 tanesinin isabet ettigi Eda G.Ü., boynundan yaralanirken; sürücü Önder K. ise saldiridan yara almadan kurtuldu.

Yarali genç kadinin saglik durumunun iyi oldugu saldiri, bölgedeki bir is yerinin güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde trafikte tartisan iki aracin yol kenarinda durdugu, içerisinde 2 kisinin bulundugu cipin hareket etmeye basladigi anlarda lüks aracindan inen magandanin pes pese tetige bastigi ve daha sonra kiz arkadasiyla birlikte araçlarina bindikleri anlar yer aldi.

Magandanin ani saldirisiyla hayatinin sokunu yasayan Eda G.Ü’nün 30 Eylül 2020 tarihinde Ferdi Ç.Ü. ile nisanlandigi ve saldiridan 2 gün önce 16 Haziran Çarsamba tarihinde ise nikah kiyarak dünya evine girdigi ögrenildi.
Kaynak: İHA