Darp Edilen Kadin Avukat Meslektasindan Sikayetçi Oldu

Mugla’nin Marmaris ilçesinde müvekkillerinin haklarini savunmak için karsi karsiya gelen avukatlar arbede yasadi. Yasanilan arbedenin sonucunda Av.Suna Özdasdönderen, karsi tarafin erkek avukati tarafindan darp edildigini iddia ederek ve ilgili yerlere sikayette bulundu.

Darp Edilen Kadin Avukat Meslektasindan Sikayetçi Oldu
Olay geçtigimiz günlerde husumetli iki tarafin konu ile alakali sirketinde gerçeklesti, taraflar birbirine karsilikli hakeret ederken Av.Suna Özdasdönderen’in iddiasina göre karsi tarafin avukati agir hakeretlerde bulundu. Darp rapuru alan Av. Özdasdönderen yaptigi açiklamada, "Ugradigim hakaretlerden çok, bir meslektasim tarafindan darp edilmek beni daha çok rencide etmistir. Kadin güldür, çiçektir, bülbüldür gibi süslü sözler ile degil de, gereken yaptirimin saglanmasi ile adaletin gerçeklesmesi temennimdir. Hukuk, hakkaniyet, kadina saygi gibi kavramlarin meslek örgütümüzce daha çok kullanildigi bu günlerde, böylesi saldirilarin cezasiz kalmayacagi inancini tasimaktayim, konunun sonuna kadar takipçisi olacagim ‘’ dedi.

Av.Suna Özdasdönderen, yasanan olayla ilgili olarak Istanbul, Izmir ve Ankara Barolarindan kendisine destek verildigini iddia etti.
Kaynak: İHA