Nursaçan, Il Saglik Müdürlügü'nün Kayseri OSB'deki Asi Uygulama Merkezi'ni Ziyaret Etti

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Tahir Nursaçan, asi uygulamasinin Kayseri OSB’de büyük ilgi gördügünü belirterek, sabit ve mobil asi ekiplerinin yogun bir sekilde çalistigini söyledi. Il Saglik Müdürlügü ekiplerine tesekkür eden Tahir Nursaçan, 16 Haziran Çarsamba günü OSB’de bir günde 2 bin 380 asi yapildigini kaydetti.

Nursaçan, Il Saglik Müdürlügü'nün Kayseri OSB'deki Asi Uygulama Merkezi'ni Ziyaret Etti
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Tahir Nursaçan, Organize Sanayi Bölge Müdürlügü hizmet binasi karsisinda olusturulan Il Saglik Müdürlügü Asi Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti. Ekiplere kolayliklar dileyen ve asi ekiplerinin sahsinda tüm saglik çalisanlarina fedakârliklari için tesekkür eden Tahir Nursaçan, asi yaptirmak için uygulama merkezine gelen çalisanlarla da sohbet etti ve geçmis olsun dileklerinde bulundu.

“BIR GÜNDE 2 BIN 380 DOZ ASI”

Saglik Bakanligi’nin OSB’ler için sagladigi asi imkânlarini kisa sürede yaptiklari organizasyonla Kayseri OSB’de baslattiklarini ifade ederek Il Saglik Müdürlügü’ne tesekkür eden Baskan Tahir Nursaçan, “Sayin Saglik Bakanimizin da ifade ettigi gibi üretimin devamliligi ve güvenligi için asi çalismalari çok önemli. OSB’ler için saglanan asi imkânlarini kisa sürede organize olarak lojistik destek vermek suretiyle OSB’miz içerisine getirdik. Tüm fabrikalarimizda çalisanlar Il Saglik Müdürlügümüzün Asi Uygulama Merkezi’nde asilarini olabiliyorlar. Ayrica Mobil Asi Ekipleri de fabrikalarimiza giderek asi yapiyor. 16 Nisan Çarsamba günü OSB’miz içindeki sabit ve mobil asi uygulama ekipleri tarafindan 2 bin 380 doz asi yapildi. Bu hizla gidildigi takdirde kisa süre içerisinde asi çalismalarinin ilk doz uygulamasi tamamlanir” dedi.

Üretim verimliligi açisindan OSB’deki asi çalismalarinin önemli oldugunu da vurgulayan Baskan Tahir Nursaçan, “Sanayicilerimiz ve çalisanlarimiz asi konusunda büyük hassasiyet gösteriyor. Kendilerine tesekkür ediyorum. Asi uygulamasinin OSB içinde olmasi hastanelerimizdeki yogunlugun azalmasina da neden oluyor. Ayrica yerinde asi uygulamasi ile is gücü kaybinin da önüne geçildi. Insallah bu çalismalar sayesinde virüsten kurtulacagiz ve normal hayatimiza geri dönecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA