Kaçakçilarla Girdigi Çatismada Sehit Olan Polisi Binlerce Hemsehrisi Ugurladi

Mugla’da silah kaçakçilariyla girdigi çatismada sehit düsen polis memuru Ercan Yangöz, baba ocagi olan Denizli’nin Buldan ilçesinde binlerce hemsehrisi tarafindan son yolculuguna ugurlandi.

Kaçakçilarla Girdigi Çatismada Sehit Olan Polisi Binlerce Hemsehrisi Ugurladi
Mugla’nin Bodrum ilçesinde polis ekipleri aldigi istihbarat neticesinde silah kaçakçilarinin bulundugu bir villaya operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda çikan çatisma nedeniyle 2 polis memuru yaralandi. Hastanede tüm müdahalelere ragmen durumu agir olan polis memuru Ercan Yangöz sehit düstü. Olayla ilgili 2 kisi evde yakalanirken, 2 kisi ise kaçarken yakalandi.

Yakinlari ayakta durmakta güçlük çekti

Aci haber ise aksam saatlerinde baba evine ulasti. Sehidin naasi Mugla’da düzenlenen sehit töreninin ardindan baba ocagi olan Denizli’nin Buldan ilçesine getirildi.

Burada helallik alindiktan sonra öglen namazini müteakip Alanyazi Meydani’nda kilinan cenaze namazinin ardindan Yangöz, Buldan Sehitligi’ne defnedildi.

Müftülükte personel baba Sahin Yangöz, gözyaslari içerisinde ayakta durmakta zorluk çekerken, anne Nursel Yangöz ise agitlar söyleyerek tabuta sarildi. 6 yillik polis memuru olan Yangöz’ün annesi Nurcan Yangöz’ün "Evladim sana doyamadim" feryatlari yürekleri dagladi.

Törene Içisleri Bakan Yardimcisi Ismail Çatakli, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, protokol üyeleri ve binlerce vatandas katildi.

Kaynak: İHA