Poyrazdamlari Mahallesinde Genel Temizlik

Salihli Belediyesi, ilçe merkezi ile mahallelerde gerçeklestirdigi genel temizlik ve yol düzenleme çalismalarini sürdürüyor. Fen Isleri ve Temizlik Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler, belirlenen program dahilinde tüm mahallelerde genel temizlik ve yol düzenleme çalismalari baslatti.

Poyrazdamlari Mahallesinde Genel Temizlik
Fen Isleri Müdürü Serkan Sözer ve Temizlik Isleri Müdürü Rasim Pasa’nin da katildigi çalismada ekipler, Poyrazdamlari Mahallesinde yol düzenleme ve detayli temizlik çalismalari gerçeklestirdi. Ilçe merkezinde ve kirsal mahallelerde asfaltlama ve yol düzenleme çalismalarina araliksiz devam eden Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, mahallenin bozuk yollarini asfalt yama çalismalariyla güvenli hale getirdi.

Periyodik olarak çöplerin toplanmasindan mintika temizligine, konteynerlerin etrafina birakilan çöp ve atiklarin kaldirilmasi, cadde ve sokaklar ile pazaryerlerinin süpürülüp yikanmasina kadar gün boyu sehir merkezi ve mahalleleri güzellestirmek için yogun mesai harcayan Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri de, mahallenin cadde ve sokaklarinda süpürme ve yikama çalismalari yapti.

Belediye ekiplerinin mesai gözetmeden sahada çalistigini belirten Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, “Temiz, saglikli bir ilçe hedefiyle ekiplerimiz günün 24 saati çalisiyor. Ilçemizin yogun yerleri olmak üzere ekiplerimiz, tüm cadde ve sokaklar ile pazaryerlerinde temizlik yapiyor. Baslattigimiz çalismalarla Fen Isleri ekiplerimiz, bozulan yollari asfaltliyor. Kirsal mahallelerimize de ekiplerimiz tarafindan tüm belediye hizmetleri götürülerek ihtiyaçlari karsilaniyor.” dedi.

Kaynak: İHA