'Orhan Veli Ile Git Gidebildigin Yere' Alanya Açik Hava Tiyatrosu'nda

Alanya Belediye Tiyatrosu (ABT), bu hafta Açik Hava Tiyatrosu’nda sanatseverlerle bulusuyor. Pandemi nedeniyle temsillerine bir yildir ara vermek zorunda kalan ABT, 18 Haziran Cuma günü Açik Hava Tiyatrosu’nda "Orhan Veli ile Git Gidebildigin Yere" oyununu sahneleyecek. Daha önceki temsillerde büyük begeni ile izlenen oyun için tüm hazirliklarin tamamlandigi bildirildi.

'Orhan Veli Ile Git Gidebildigin Yere' Alanya Açik Hava Tiyatrosu'nda
Covid-19 pandemisi nedeniyle Dinek Mevkiinde bulunan Alanya Belediyesi Açik Hava Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyun iki gün olarak planlandi. Oyun, 18 Haziran Cuma ve 19 Haziran Cumartesi tarihlerinde halka ücretsiz olarak gösterilecek.

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, “Uzun ve sikintili bir pandemi sürecinden dolayi oyunlarimiza ara vermek zorunda kaldik. Artik Açik Hava Tiyatromuzda da olsa tekrar seyircimizle bulusmanin heyecanini yasiyoruz" dedi.

Yücel, oyunun ücretsiz oldugunu hatirlatarak 18 ve 19 Haziran’da sahnelenecek oyuna vatandaslari davet etti. Türk Edebiyati’nin önemli sairlerinden Orhan Veli’nin siirlerinden yola çikilarak uyarlanan müzikal oyunu, Alanya Belediye Tiyatro oyunculari Mustafa Erman Dogan, Vedat Akbulut, Birke Muratal Dogan sergileyecek.
Kaynak: İHA