Altindag Belediyesinden Hastanelere Bakim Ve Peyzaj Çalismasi

Altindag Belediyesi, Baskan Balci’nin talimatlariyla, Hacettepe Üniversitesi Hastanesi kampüsünde; detayli bakim, onarim ve peyzaj çalismasi gerçeklestirildi.

Altindag Belediyesinden Hastanelere Bakim Ve Peyzaj Çalismasi
Hastanelerin tadilat, onarim, peyzaj, dinlenme alani, kaldirim, çocuk oyun alani gibi ihtiyaçlarini karsilayan Altindag Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi kampüsünde kapsamli bir çalismaya imza atti. Binlerce Ankarali’nin her gün tedavi için geldigi Hacettepe Üniversitesi Hastanesi kampüsünde yapilan çalismalar, hem saglik çalisanlarindan hem de vatandaslardan tam not aldi.

“Daima isbirligi içindeyiz”

Hastanelerle daima is birligi içinde olduklarini belirten Altindag Belediye Baskani Asim Balci, Hacettepe Üniversitesi kampüsünde gerçeklestirilen çalismalar hakkinda su bilgileri verdi:

"Bölgemizdeki hastaneler ve saglik çalisanlarimizla her zaman olumlu is birligimiz var ve her zaman yanlarindayiz. Hacettepe Üniversitesi kampüsünde, çok fazla çalisma gerçeklestirdik. Hastane bahçesinde tadilat ve onarim çalismasi yaptik, otopark destegi verdik, kaldirimlarini yeniledik, yollarini onardik, peyzaj çalismalari yaptik. Prof. Dr. Ihsan Dogramaci anitinin çevre düzenlemesini gerçeklestirdik, gerekli görülen yerlere engelli rampalari koyduk. Asfalt çalismalari yaptik, bina iç ve dis alanlarinda tadilat yaptik. Yeni aydinlatma direkleri koyduk ve gerekli olan yerlere merdiven yaptik. Bize ihtiyaç duyulan her alanda yanlarinda olmaya da devam edecegiz.”
Kaynak: İHA