AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Dag, Izmir Sebze Ve Meyve Hali'ni Ziyaret Etti

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, Izmir Sebze ve Meyve Halinde esnafla bir araya eldi.

Hamza Dag, Buca ilçesindeki Kaynaklar Mahallesi'nde bulunan Hal'de esnafin sorunlarini dinledi. Hamza Dag'a ziyaretinde, Izmir Sebze ve Meyve Komisyonculari Dernegi Baskani Orhan Dogan da eslik etti.

Gazetecilere açiklamalarda bulunan Dag, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini sürecinde gida sektörünün çalismalarina ara vermeden devam ettigini hatirlatti.

Salginda gidanin öneminin bir kez daha anlasildigini belirten Dag, meyve ve sebze hallerinde esnafin, evinde kalan vatandaslarin gida sikintisi yasamamasi için gece gündüz çalistigini dile getirdi.

Halde mesainin 01.00'de basladigini belirten Dag, "Biz de sabahin 06.00'sindan itibaren burada hal esnafimiz ile bir araya geldik. Onlarla hasbihal ediyoruz, esnaf ziyaretini gerçeklestiriyoruz. Gerçekten güzel bir hareketlilik var. Bu hareketlilik bizi de memnun ediyor. Bu hareketlilik ekonomimizin çarkinin döndügü anlamina gelir." diye konustu.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun sosyal medya hesabindan "Bunlarla selami sabahi kesin" baslikli video mesaji yayinladigini hatirlatan Dag, sunlari söyledi:

"Biz milletimize gönül bagi kurduk. Iste Izmir'de, Buca'da halde esnafimiz birakin selami sabahi kesmeyi, bizimle kucaklasiyor. Burada oldugumuz için büyük bir memnuniyet duyuyor. Biz hepsine mütesekkiriz. 20 yildir milletimizle gönül bagi kurmusuz, milletimizle gönülden gönüle konusan bir siyasi partiyiz. Sadece seçim dönemi degil, seçim dönemi disinda da milletimize her zaman için hal hatir soran, onlarin dertlerini dinleyen ve dertlerine çözüm üreten bir siyasi hareketiz. Bu anlamda da 20 yilin ve girdigimiz 15 seçimin basarisini merak edenler buradaki yapilan faaliyetlere söyle bir bakarlarsa kendilerine faydasi olur. Biz selamlasmaya, selamla milletimiz ile bir arada olmaya ve milletimizle kalpten kalbe konusmaya devam edecegiz. Bizim bu muhabbetimizi anlamayanlar, sürekli tehdit ile parmak sallayarak milletimizle aramiza mesafe koymaya gayret edebilirler. Bunu bugüne kadar basaramadilar, bundan sonra da basaramayacaklar."

Kaynak: AA