Memduh Büyükkiliç, 'Kayseri Seker Yüz Akimizdir'

Kayseri Büyük Sehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Akay’i Kayseri Seker’de ziyaret ederek, övgü dolu açiklamalarda bulundu. Ziyaret sirasinda Develi Tasiyicilar Kooperatifi Üyeleri ile de bir araya gelen Büyükkiliç, tasiyicilarin sorunlarini dinleyip, çözüm yollari konusunda ilgili yetkililer ile görüs alis verisinde bulundu.

Memduh Büyükkiliç, 'Kayseri Seker Yüz Akimizdir'
Kayseri Seker Göl Tesislerinde, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Akay ile bir araya gelen Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, burada Baskan Akay’a destek için ziyarette bulunan Develi Tasiyicilar Kooperatifi Yöneticileri ve Üyeleri ile birlikte bir süre görüs alis verisinde bulundu.

Baskan Büyükkiliç; Kayseri Seker’in Kayseri’nin büyük bir gururu ve markasi olugunu ifade ederek, Baskan Akay’in basarili çalismalarini görüp duyduklarini ve takdirle takip ettiklerini söyledi.

Büyükkiliç, deneyimi ve birikimi ile Devlet tecrübesi olan Baskan Akay’in, hayirli hizmetlerinin devamini dileyerek, söyle devam etti.

ÇIFTÇININ DOSTU, YÜZ AKIMIZ KAYSERI SEKER

“Kayserimizin gururu ve önemli bir markasi olan Seker Fabrikamizin yapmis oldugu çalismalari görmek, duymak ve bir selam vermek için degerli Baskanimizi ziyaret edelim istedik. Fakat selam verirken bir de baktik ki üretici dostu, çiftçi dostu ve gerçekten yüz akimiz olan böyle bir kurulusun misafirleri var. Bu vesile ile misafirlerimizle de görüsme firsatimiz oldu, hakikaten bizlerde memnun olduk, yalniz benim anladigim kadariyla Hüseyin Bey’den çok memnunlar ki; kendisini birakip bizimle ilgili talepleri ve eksiklerini söylemeye basladilar. Bizler insanliga hizmet için variz ve her zaman onlarin yaninda yer aliriz. Dolayisi ile onlar ile de muhabbet edip sorunlarini dinledik, simdi de Hüseyin Bey’e bir selam verip buradan da tekrar yolumuza devam edecegiz. Kendisine, memleketimiz için Cenab-i Allah’tan güzel ve hayirli hizmetler yapmasini temenni ediyoruz. Deneyimi ve birikimi ile devlet tecrübesi olan Hüseyin Bey’in, ben inaniyorum ki böyle potansiyeli çok yüksek olan bir kurulusun basinda, Kayseri’mize gerçekten önemli ve anlamli hizmetlerle bizleri bulusturacak, kendisine sag olsun var olsunlar diyorum”

BASKANIMIZIN YAKINLIGINI, DESTEGINI HER ZAMAN EN ÜST SEVIYEDE HISSEDIYORUZ

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Akay ise Baskan Büyükkiliç’in ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Kayserimizin Sehri Emin’i, degerli büyügümüz ve Baskanimiz, Kayseri Seker’e tesrif ettiler. Kendisinin de ifade ettigi gibi burada çiftçiler ile de sohbet etme imkâni oldu, hepimiz açisindan faydali oldu inancindayim. Baskanimizin da ifade ettigi gibi Kayseri Seker, Kayserimizin önemli bir degeri, bir taraftan da Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nde Genel Kurul asamasina geçildi, bu nedenle çiftçilerimizin yogun ziyaretleri oluyor. Kayseri Seker’e sahip çikmak hem çiftçilerimizin, hem de degerli büyüklerimizin ile bizlerin bir görevi oldugunu görüyoruz. Baskanimizin yakinligini, sicakligini, destegini her zaman en üst seviyede hissediyoruz, görüyoruz ve yasiyoruz. Onun için degerli Baskanimiza bu ilgisinden, alakasindan ve desteklerinden dolayi tesekkürlerimi sunuyorum. Kendisinden Allah razi olsun, Kayserinin yogun belediyecilik isleri yaninda, bu tür ziyaretlere de zaman ayiriyor, bu tür kuruluslara deger vermesi ve onlarla ilgileniyor olmasi, Baskanimizin gönlünün ne kadar yüce oldugunun bir göstergesidir. Kendisine tekrardan tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA