Izmir'de Trafik Kazasi Açiklamasi 9 Yarali

Izmir’in Aliaga Ilçesinde ayni saatler içerisinde meydana gelen iki trafik kazasinda toplam 9 kisi yaralandi. Kazalar ile ilgili sorusturma baslatildi.

Izmir'de Trafik Kazasi Açiklamasi 9 Yarali
Ilk kaza sabah saat 10.30 siralarinda Çanakkale-Izmir Karayolu Çaltilidere Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Iddiaya göre Bergama’dan Izmir yönüne seyir halinde olan T.I. (24) idaresindeki 35 DA 50826 plakali otomobil, Çatilidere Mahallesi kavsaginda Izmir yönünden gelen ve Taskahve yönüne dönüs yapan M.Ö. yönetimindeki 35 BHV 41 plakali kamyonla çarpisti. Kazada otomobil sürücü T.I. ile yolcular L.K., S.K., ve D.H. yaralandi. Kaza ihbarinin ardindan olay yerine saglik, itfaiye, trafik polisi ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçlardan çikarilan yaralilar, ilk müdahaleleri olay yerinde yapildiktan sonra saglik ekiplerince Aliaga Devlet Hastanesine kaldirildi.

Ikinci kaza ise yine sabah 10.30 siralarinda Izmir-Çanakkale Karayolu Tüpras kavsaginda meydana geldi. Iddiaya göre Izmir yönünden Bergama yönüne seyir halinde olan K.K. idaresindeki 34 DEB 025 plakali çöp kamyonu, rafineler istikametinden gelen S.O.T. idaresindeki 35 NIL 15 plakali kamyonetle kavsakta çarpisti. Çöp kamyonu çarpismanin da etkisiyle ayni yönde gitmekte olan I.U. idaresindeki 35 NGP 67 plakali hafriyat aracinin dorsesine çarpti. Kazada sürücüler K.K. ile S.O.T. yolcular A.U., M.S. ve M.D. yaralandi. Kazanin ardindan çevredekilerin ihbari üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralilar, saglik görevlilerince yapilan ilk müdahalelerinin ardindan hastaneye götürüldü.

Kazalar ile ilgili sorusturma baslatildi.

(Ismail Hakki Ergün - Nimet Ergün /IHA)
Kaynak: İHA