Sultangazi'de Bulunan Bir Apartmanin Su Saatleri Çalindi

Sultangazi’de bulunan bir binada su saatleri çalinan daireler neye soke oldu. Magdurlardan Canan Kardas, "Özellikle son bir aydir bu gibi durumlarla sikça karsilasmaya basladik binamizda ayakkabi hirsizligi ve su saati hirsizligi yasaniyor ve magdur oluyoruz" dedi.

Sultangazi'de Bulunan Bir Apartmanin Su Saatleri Çalindi
Sultangazi’de son günlerde sikça yasanmaya baslayan basta su saati ve ayakkabi hirsizligi olayina bir yenisi daha eklendi. Yunusemre Mahallesi 1395’inci sokakta saat 10.30 siralarinda daire sahipleri su saatlerinin yerinde olmadigini görünce saskina döndü. Magdurlardan Canan Kardas, "Özellikle son bir aydir bu gibi durumlarla sikça karsilasmaya basladik binamizda ayakkabi hirsizligi ve su saati hirsizligi yasaniyor ve magdur oluyoruz" dedi.

Babasi Hatip Kardas ise "Çok büyük bir felaket ve sikintili bir dönem yasiyoruz saat 10 buçuk civariydi bana su saatlerinin çalindigi bilgisini verdiler gelip baktim ki saatler yerinde degil 3 daireye ait su saatini söküp götürmüsler bu nedenle yanimizdaki komsularimizin dairelerine su basti ben yaklasik 3 saat boyunca akan suyu durdurmak için mücadele ettim birazda acemi oldugum için önlemini alamadim bu nedenle büyük sikinti yasadim suanda büyük magduriyet yasiyoruz" dedi.

Daire sahiplerinden Fikri Ögtem, "Ben yukarida oturuyordum hanim giristeki su saatlerinin çalindigini söyledi magdur edildik böyle bir sey olmamasi gerekirdi bugün gelip su saatini bile çalmaya tenezzül eden yarin beni de keser ve herseyi yapar bu duruma bir önlem alinmasi gerekiyor" dedi.

Kaynak: İHA