Kigili'dan Babalar Günü Için Hediye Seçenekleri

Kigili, Babalar Günü için çesitli hediye seçenekleri sunuyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, yeni sezon ürünlerinde teknolojiyle tasarimi bulusturan Kigili, Babalar Günü'nde, sikligi ve konforu bir arada yasatan sayisiz hediye seçenegi sunuyor. Terletmeyen, ütü gerektirmeyen nanoteknoloji ile dogal kumas ferahligi yasatan ürünler, her yastan babaya zengin renk ve model skalasiyla da birçok kombin seçenegi yaratiyor.

Teri disari atarak hizli kuruma özelligine sahip olan gömlekler; rahatlik ve yumusaklik hissi yasatirken, hava geçirgenliginin yüksek olmasi sebebiyle serin tutma ve daha fazla nefes alabilme özellikleriyle de dikkati çekiyor.

Leke tutmaz, ütü istemez materyalleri bir arada barindiran organik liflerin kullanildigi gömlekler konfor sagliyor.

Kigili, yaz aylarinin kurtarici parçalarini fonksiyonel özelliklerle tasarladi. Yüzde 100 pamuk ipligi ile hazirlanan Flora ve Ice Berg tisörtler, teri emerek kavurucu sicaklarda bile serin tutuyor. Tisörtler, günlük yasamin her aninda rahatlikla kullanilabiliyor.

Klasik ve slim fit seçeneklerini barindiran modeller, giyim tarzini sadelik üzerine kuranlar için V yaka düz tisört ve bisiklet yaka düz tisörtler ile sade ve hos bir görünüm sunuyor.

Daha sik bir rahatligi tercih edenler için ise polo yaka tasarim tisörtlerden hareketlilik kazandirilmis yaka detayli tisörtlere kadar genis bir alternatif sunuluyor. Babalar Günü'nde her tarza uygun modeller, farkli kampanyalar ve hediye setleri Kigili.com'da ziyaretçilerini bekliyor.

- Ücretsiz kargo hizmeti

Online magazalari kigili.com ve abdullahkigili.com adreslerinden 7/24 hizmet vermeye devam eden marka, ürünlerin en kisa sürede ulasabilmesi için tüm siparisleri 1-2 gün içerisinde kargoya teslim ederek ücretsiz kargo hizmeti sagliyor.

Bu süreçte online siparisler, sikayet kaydi gibi tüm islemlerin takip edilmesi ve her türlü sorun için destek.kigili.com.tr adresi 7/24 hizmete sunuluyor.

Çagri merkezi ekibi evden çalisma modeli ile müsterilere destek olarak onlari dinlemeye devam ediyor. Mesai saatleri içerisinde 0850 250 1938 numarali hattan Kigili destek ekibine ulasilabiliyor.

Kaynak: AA