Baskan Kayda'dan, Yenen'e Hayirli Olsun Ziyareti

Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, Ilçe Milli Egitim Müdürü olarak atanan Mahmut Yenen’i makaminda ziyaret ederek yeni görevinin hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Baskan Kayda'dan, Yenen'e Hayirli Olsun Ziyareti
Salihli Belediye Baskan Yardimcilari Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoglu ve Ibrahim Karaca ile birlikte Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Yenen’e iade-i ziyarette bulunan Baskan Kayda, “Yeni göreviniz hayirli olsun. Ögretmenlikten okul müdürlügüne kadar uzun yillar egitim camiasinda görev yaptim. Egitimi önemsedigimi her ortamda dile getiriyorum. Salihli Belediyesi olarak tüm kurumlara esit mesafedeyiz, birlik ve beraberlik içerisinde ortak çalismalar gerçeklestiriyoruz. Size ve ekibinize, yeni görevinizde basarilar ve kolayliklar diliyorum” dedi.

Baskan Kayda, ziyaret anisi olarak Ilçe Milli Egitim Müdürü Yenen’e hediye takdim ederek çalismalarinda basarilar diledi.

Nezaket ziyaretinden duydugu memnuniyeti ifade eden Ilçe Milli Egitim Müdürü Yenen, Belediye Baskani Zeki Kayda ile Baskan Yardimcilari Durmaz, Karaoglu ve Karaca’ya tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA