Haber Arşivi

Hindistan'da koronadan ölenleri sokaklarda yakıyorlar

Nüfusu en kalabalık ikinci ülke olan Hindistan'da, koronavirüs salgını korkutucu boyutlara ulaştı.

27 Nisan 2021 Salı   14:13:43

CHP'li eski vekil Mehmet Sevigen'den bomba açıklamalar: Muhalefet partilerinin kırmızı çizgisi kalmamıştır

CHP eski milletvekili ve Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, sosyal medya hesabından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın küstah açıklamalarına yönelik yaptığı çıkışa teşekkür etmesinin ardından adeta bir lince maruz kaldığını dile getirdi. Sevigen, Tekirdağ'da Atatürk büstlerine saldıranların bulunması sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da ettiği teşekkür sonrası aynı tepkilerle karşılaştığını söyleyerek, "Doğruyu doğru demezsek, biz başarılı olamayız" dedi. Sevigen. "Bu iş Tayyip Erdoğan düşmanlığı ile olmaz. Muhalefet partilerinin kırmızı çizgisi kalmamıştır." diye konuştu.

27 Nisan 2021 Salı   14:12:38

Biden tamam da HDP’ye neden sessizsin? CHP'den Biden show!

1915 olayları için ‘soykırım’ diyen ve bu konuda da Türkiye’nin karşısında, dış güçlerin yanında yer alan HDP’ye sessiz kalan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, “Soykırım” ifadesini kullanan ABD Başkanı Joe Biden hakkında suç duyurusunda bulundu. CHP’nin Ermenilerin soykırım yalanı için ABD Başkanı Joe Biden hakkında suç duyurusunda bulunup, elinin altındaki HDP’ye sessiz kalması, gizli ittifakı bir kez daha açık ederken, bazı kesimlerce şov olarak algılandı.

27 Nisan 2021 Salı   14:08:17

Tam kapanmada HSK'dan flaş karar! Duruşmalar erteleniyor mu?

Hakimler ve Savcılar Kurulu, ilk derece adli ve idari yargı mercileri ile bölge adliye ve bölge idare mahkemelerinin yargı yerlerinde icra edeceği duruşma, müzakere ve keşiflerin 'tam kapanma' dönemi olan 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan 17 Mayıs 2021 Pazartesi saat 05.00’e kadar ertelenmesine karar verdi.

27 Nisan 2021 Salı   14:04:51

Casusluk soruşturmasında flaş gelişme!

Ankara'da, Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için geliştirilen helikopter, gemi ve silah sistemleri bilgilerinin sızdırıldığı soruşturmayla ilgili ikinci dalga operasyonda 6 kişi daha gözaltına alındı. Mesaj trafiklerinden elde edilen askeri ve stratejik bilgilerin gizlilik derecesi tespit edilmek üzere Emniyet, Deniz Kuvvetleri ve Başsavcılığın koordinesinde kurulan komisyon devletin gizli kalması gereken bilgilerinin şüpheliler tarafından yabancı menşeili şirketlere aktarıldığını teyit etti. Gözaltı listesinde aktif görevde 1 Albay, 1 Yarbay ile 1 binbaşı da bulunuyor.

27 Nisan 2021 Salı   13:58:32

Türk bayrağını yırtan hadsiz Yunan vekilin dokunulmazlığı kaldırıldı

Daha önce Türk bayrağını yırtarak provokasyon yapmaya çalışan Yunanistan'daki ırkçı Altın Şafak Partisi Üyesi Ioannis Lagos'un dokunulmazlığı Avrupa Parlamentosunda yapılan oylamada kaldırıldı.

27 Nisan 2021 Salı   13:44:52

Tam kapanma öncesi otogarda yoğunluk!

Kapanma öncesinde İstanbul'da ayrılmak isteyenler otogarlara akın etti. Bilet fiyatları neredeyse 3 katına kadar yükseldi.

27 Nisan 2021 Salı   13:17:50

AK Partili o isme, CHP’liler tıpkı ruh ikizi FETÖ taktiğiyle tuzak kurmuşlar

Antalya'da, yerel seçimden 2 gün önce ortaya çıkan, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı AK Parti'li Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'e ait ses kaydını hazırladıkları iddia edilen 6 sanığın yargılandığı davada, yeni deliller ortaya çıktı.

27 Nisan 2021 Salı   12:40:35

İşkenceci kocasını öldüren Melek İpek özgürlüğüne kavuştu! İşte ilk sözleri

Antalya'da yaşayan ve kendisine akılalmaz işkenceler uygulayan kocasını öldürdüğü için tutuklanan Melek İpek 108 günlük tutukluluk süresinin ardından dün görülen duruşmada tahliye oldu. Melek İpek, duruşma sonrası cezaevi önünde kendisini bekleyen kızlarına uzun uzun sarıldı. İpek, babaevine giderken ilk sözleri ise "Bu kararı bekliyordum ama bu kadar kısa sürede olacağını beklemiyordum. Kızlarımla evime gidip onlarla uyumak istiyorum" oldu. İşte dün akşam yaşananlar...

27 Nisan 2021 Salı   12:33:24

Birgün gazetesinden bu kadar da olmaz dedirten riyakarlık!

Mezhepçi Birgün gazetesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan 17 günlük tam kapanma kararını eleştirdiği 1.sayfasında yer verdiği diğer bir haberde ise “1 Mayıs’ta Taksim’de olacağız” diyerek büyük bir riyakarlık örneğine imza attı.

27 Nisan 2021 Salı   12:03:31

İsrailli işgalciler Müslüman zannettikleri sürücü Yahudi çıkınca zarar verdikleri araç için para topladı

İsrailli işgalcilerin Müslümanlara yönelik saldırılarına her geçen gün yenileri eklenirken Kudüs'te Müslüman zannettikleri bir sürücüyü linç etmeye kalktılar. Şahsın İsrailli bir Yahudi olduğu ortaya çıkınca aralarında para toplayıp, araca verdikleri zararın karşılanması için sürücüye teslim ettiler.

27 Nisan 2021 Salı   11:59:50

Fahrettin Altun'dan ABD'nin skandal kararına tepki: Azerbaycan'ın yanındayız

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ABD’de Türkiye’nin Los Angeles başkonsolosunu şehit eden Ermeni teröristin serbest bırakılmasının ve tarihi olaylar çarpıtılarak alınan kararların aşırılık yanlılarını cesaretlendirdiğini ifade etti.

27 Nisan 2021 Salı   11:54:28

Biden'ın 'soykırım' küstahlığına karşı Türkiye'den bomba hamle gelebilir!

Bloomberg'de yer alan bir iddiaya göre ABD Başkanı Joe Biden'ın "soykırım" skandalına karşı Türkiye, terör örgütü PYD'ye operasyon düzenleyebilir.

27 Nisan 2021 Salı   11:52:33

Türk SİHA'larının gücüne güç katacak! Harekete geçildi

TÜBİTAK SAGE tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Kanatlı Güdüm Kiti Silah Sistemi, Türk SİHA'larına entegre edilecek.

27 Nisan 2021 Salı   11:51:32

MHP lideri Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

27 Nisan 2021 Salı   10:42:30

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u doğum yaptı!

Kuruluş Osman dizisinde hayat vermiş olduğu Selcan Hatun karakteri ile büyük beğeni, toplayan Didem Balçın, anne oldu. Çiçeği burnunda anne Didem Balçın ve avukat eşi Can Aydın oğullarına Alican ismini verdi.

27 Nisan 2021 Salı   10:41:33

CHP’li Balbay’dan Türkiye’ye 'teröristleri eğitti' iftirası

Eski CHP Milletvekili Mustafa Balbay katıldığı bir televizyon programında, Türkiye'ye "Terörist yetiştiriyor" iftirası attı. "Suriye'nin teröristlerini aldık, Türkiye'de eğittik" diyen Balbay, gelen tepkiler sonrası böyle bir cümle kullanmadığını söyledi.

27 Nisan 2021 Salı   10:40:45

İsveç’te, Müslüman mezarlarına zarar verildi

Müslümanlara ait mezarlıkta, 10 mezar taşı tahrip edildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

27 Nisan 2021 Salı   10:39:40

Samsun’da 234 bin lirayı dolandırıcıya kaptırdı

Bankadan aradığını söyleyen dolandırıcının tuzağına düşen bir kişinin, cep telefonuna indirdiği program ile bankadaki altını 234 bin liraya çevrilip başka hesaba havale yapıldı.

27 Nisan 2021 Salı   10:34:26

ABD polisinden yaşlı kadına çirkin müdahale! Önce yere attılar…

ABD polisinin sivillere uyguladığı tartışmalı müdahaleler gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz yıl meydana gelen ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran George Floyd cinayetinin ardından eleştiri oklarının hedefine oturan ABD polis teşkilatındaki skandallar, bir bir ortaya çıkıyor. Ülke medyasına yansıyan haberlerde, geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleşen bir olayda, polisin yaşlı ve hasta bir kadına uyguladığı skandal muamele büyük tepki çekti.

27 Nisan 2021 Salı   10:27:24

Beyoğlu'nda panik! Bıçakla banka şubesine daldı

İstanbul Beyoğlu'nda bıçaklı saldırgan dehşeti yaşandı. Bıçakla banka şubesine girerek tehditler savuran saldırgan o sırada banka önünde denetim yapan trafik polislerince etkisiz hale getirildi.

27 Nisan 2021 Salı   10:22:25

Galatasaray'a koronavirüs şoku! 3 futbolcu daha pozitif

Galatasaray, üç oyuncusunun corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Pazartesi yapılan testlerin sonuçlarına göre üç futbolcu corona virüse yakalandı. Galatasaray'da milli takım arasında Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç corona virüse yakalanmıştı. Mısırlı golcü de corona virüs yüzünden Trabzonspor karşısında forma giyememişti.

27 Nisan 2021 Salı   10:21:51

Kerem Bürsin'in annesinden onay çıktı!

Şimdilerde Maldivler'de tatil yapan Sen Çal Kapımı'nın yıldızları Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk haberlerini doğrular nitelikte paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Kerem Bürsin'in annesinin Hande Erçel'in fotoğrafına yaptığı yorum dikkat çekerken 'anneden onay çıktı' şeklinde yorumlandı.

27 Nisan 2021 Salı   09:41:27

Yunanistan: Türkiye, Akkuyu NGS için pazarlık yapmalı

Çernobil'deki kazanın 35'inci yıl dönümü nedeniyle mesaj paylaşan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Ankara'nın santral konusunda müzakerede bulunması gerektiğini savundu.

27 Nisan 2021 Salı   09:41:18

Hakan Altun'un doktorundan flaş açıklama

Geçen hafta rahatsızlanan sanatçı Hakan Altun'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Doktoru, "Ufak bir damar tıkanıklığı vardı, o açıldı. Taburcu olabilir" dedi.

27 Nisan 2021 Salı   09:37:52

 1  2  3  4