Haber Arşivi

TBB'den yeni karar!

TBB, bankaların uzaktan kimlik tespiti yaparak mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla müşteri kabul edebileceğini duyurdu.

27 Nisan 2021 Salı   18:25:43

Ömer Çelik'ten flaş açıklamalar!

AK Parti MKYK toplantısının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

27 Nisan 2021 Salı   18:19:54

Bu görüntüler bugün çekildi! Bir anda başladı!

Soğuğu ve uzun süre erimeyen karıyla bilinen Kars'ta nisan ayının son günlerinde dolu yağışı etkili oldu. Etkili olan dolu nedeniyle kent merkezi kısa süreliğine beyaza büründü.

27 Nisan 2021 Salı   18:14:54

Kıbrıs konulu konferans başladı!

5+1 formatındaki gayriresmi Kıbrıs konulu konferans, BM Genel Sekreteri Guterres ve KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar arasındaki ikili görüşmeyle başladı.

27 Nisan 2021 Salı   18:09:57

Meclis'ten Biden'a ortak tepki

TBMM'de, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarına ilişkin sözde 'soykırım' açıklaması sert bir dille kınandı. Tezkere metninde Biden'ın açıklamalarını en güçle şekilde reddedildiği belirtilerek "Tarihi konularda hüküm vermeye hukuken ve ahlaken yetkisi bulunmayan ABD Başkanı’nın yaptığı bu açıklama, nezdimizde yok hükmündedir. Biden’ı, ikili ilişkilerimiz üzerinde kaçınılmaz olarak olumsuz etkiler yapacak bu karardan geri dönmeye davet ediyoruz" denildi.

27 Nisan 2021 Salı   17:09:53

Kritik zirve Erdoğan liderliğinde toplandı!

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Parti genel merkezindeki basına kapalı toplantı, saat 16.40'ta başladı.

27 Nisan 2021 Salı   17:02:59

CHP yönetimindeki Karabağlar'da çöp dağları yükseliyor: İlçe sakinleri kokudan isyan etti

İzmir'de CHP'li Karabağlar Belediyesi, sokaklarda biriken çöplere bir türlü çözüm bulamadı. Sokakta biriken çöpler yüzünden ilçe sakinleri isyan etti. Kokudan durulmadığını söyleyen vatandaşlar, çözüm bulunması için çağrı yaptı.

27 Nisan 2021 Salı   16:55:58

Bağcılar'da korkutan yangın!

İstanbul Bağcılar'da bulunan bir binanın çatısında yangın çıktı. 6 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın bir anda büyüdü. Olay yerine çok sayıda ekibi sevk edildi.

27 Nisan 2021 Salı   16:49:03

Arnavutluk'ta Thodex operasyonu

Arnavutluk'ta Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in saklandığı eve baskın düzenlendi. Özer'i saklayanlar gözaltına alındı.

27 Nisan 2021 Salı   16:43:33

Terör örgütü elebaşı Mustafa Karasu’dan bomba itiraf

Terör örgütü PKK’nın elebaşlarından sözde KCK Yürütme Komitesi Üyesi Mustafa Karasu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Irak’ın kuzeyinde devam ettirdiği başarılı Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonların ilişkin açıklamalarda bulundu. Terör örgütünün eli kanlı katillerinden karasu, “Eğer gerilla iradesi kırılırsa, Başur Kürtlerin, siyasi güçlerin iradesi de kırılacaktır.” sözleriyle örgütün kırılmaya başladığı itiraf etti.

27 Nisan 2021 Salı   16:24:27

ÖSYM'den son dakika ALES açıklaması! ALES ertelendi mi, ne zaman yapılacak?

17 günlük tam kapanma kararının ardından ÖSYM sınavları hakkındaki detaylar merak konusu oldu. ÖSYM takvimine göre, 2 Mayıs tarihinde ALES/1 yapılacak. 29 Nisan'da tam kapanmaya geçilecek olması ile beraber ALES iptal mi, ertelendi mi sorusunun yanıtı adaylar tarafından araştırılmaya başlandı. ÖSYM'nin açıklaması ile ALES sınavı yapılacak mı yoksa ertelendi mi konusu netlik kazandı. İşte, ÖSYM'nin yaptığı ALES açıklaması...

27 Nisan 2021 Salı   16:17:32

İşte tam kapanma döneminde esnafa verilecek destekler! Kim ne kadar alacak?

Koronavirüs salgını sürecinde vakaların azalması amacıyla perşembe akşamından itibaren tam kapanma sürecine geçiliyor. Başkan Erdoğan tarafından açıklanan tam kapanma sürecinin ayrıntıları belli oldu. Kapanma süreci öncesi esnaf ve kapanmadan etkilenecek sektörlere yönelik alınan ekonomik tedbirlerin bu süreçte de süreceği öğrenildi. İşte detaylar...

27 Nisan 2021 Salı   16:02:18

İşte iPhone'lara gelen yenilikler

Apple, iOS 14.5 güncellemesini iPhone modelleri için kullanıma sundu. Güncelleme ile gelen yenilikleri sizler için derledik.

27 Nisan 2021 Salı   15:40:09

'Bozuk saat doğruyu gösterdi!' Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Kılıçdaroğlu'nun bu tavrı "bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir" şeklinde yorumlandı.

27 Nisan 2021 Salı   15:34:00

Aşı ikna timleri İngiliz basınında! The Guardian: Büyük başarı!

Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan aşı çalışmasına katılmayanlar için Sağlık Bakanlığı aşı ikna timlerini devreye aldı. Aşı ikna timleri ilçe ilçe kapı kapı dolaşarak aşı konusunda bilgilendirip anında aşılama işlemi yapıyor. Türkiye'nin koronavirüsle mücadeledeki kararlığı ve başarısı İngiliz The Guardian gazetesine manşet oldu. İlk olarak ilçelerde başlanan bu uygulamanın yakaladığı başarı sonrası ülke geneline yayıldığının altının çizildiği haberde ekiplerin ilk olarak sohbet etmek için evlere gittiği belirtildi. İşte detaylar...

27 Nisan 2021 Salı   15:27:39

Ak Parti'den flaş '27 Nisan e-muhtıra' açıklaması!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "27 Nisan, muhtıra geleneğinin sona erdirildiği, bir hükümetin ilk defa cevap verdiği, demokratik güçlerin 'biz buradayız ve bu tebliğ edilmeye çalışılan muhtırayı tebellüğ etmiyoruz, kabul etmiyoruz, reddediyoruz' dediği bir gün olması açısından, Türkiye'nin demokrasi tarihi açısından özel bir gündür." dedi. Çelik ayrıca 27 Nisan muhtırasına Türkiye'nin verdiği tepkinin ülkedeki gizli devrimlerden bir tanesi olduğunu belirtti.

27 Nisan 2021 Salı   15:19:53

Şehit Teğmen Mehmet Kıvık'ın son görüntüleri ortaya çıktı: Allah'a emanet olsun

Pençe-Yıldırım harekatında şehit olan Piyade Teğmen Mehmet Kıvık'ın operasyon öncesi silah arkadaşı tarafından kaydedilen son görüntüleri yürekleri dağladı. Görüntülerde Şehit Teğmen Kıvık'ın, "Kendine iyi baksın, Allah'a emanet olsun." dediği görülüyor.

27 Nisan 2021 Salı   15:15:01

MSB açıkladı: 3 terörist etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı, sabah saatlerinde "Şehidimizin kanı yerde kalmadı" diyerek bir paylaşımda bulunmuş ve bir teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtmişti. İlerleyen saatlerde de Avaşin-Basyan bölgesinde Pençe-Yıldırım operasyonunda 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı ve o anlara ait görüntüleri paylaştı

27 Nisan 2021 Salı   15:12:00

Zabıtadan duygulandıran davranış: Çöpe atılan Türk bayrağını çıkarıp öptü

Mersin'in merkez Akdeniz ilçe Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, devriye sırasında çöpe atılan büyük bir Türk bayrağını bulunduğu yerden çıkardı. Türk bayrağını temizleyip, katlayıp, öperek arabaya koyan ekipler, bölgede araştırma yaparak bayrağı çöpe atanı bulmaya çalıştı.

27 Nisan 2021 Salı   15:09:27

Serbest bırakılan Thodex çalışanlarının ifadeleri ortaya çıktı

Kripto para borsası ‘Thodex’ soruşturmasında gözaltına alınarak tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilen ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan, 'Thodex' şirketi çalışanlarının ifadeleri ortaya çıktı. Şirkette müşteri hizmetleri danışmanı olduğunu söyleyen A.K. isimli şüpheli, "Benim de bu şirkette kripto para hesabım vardı. 15 bin TL bakiyesi vardı. Ben de mağdurum. Şirketin sahibinin yurt dışına çıktığını haberlerden öğrendim" dedi.

27 Nisan 2021 Salı   15:07:31

Avrupa Birliği'nden çarpıcı Türkiye açıklaması

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut, Türkiye'nin Avrupa için çok önemli bir ortak olduğunu söyledi.

27 Nisan 2021 Salı   15:05:32

Rusya Savunma Bakanı Şoygu'dan şoke eden iddia: NATO savaşa hazırlanıyor!

Tacikistan'ın başkenti Duşanbe’de düzenlenen Kolektif Güvenlik Antlaşması Örgütü toplantısında konuşan Rusya Savunma Bakanı Şoygu " ABD ve NATO gerilimi tırmandırıyor. NATO, Avrupa’daki birliklerini savaşa hazırlıyor" dedi. İşte uluslararası arenada gündem olan o son dakika açıklamaları

27 Nisan 2021 Salı   14:50:11

Yunan basını: Türkiye, yerli savaş uçağı için mühendis arıyor

Yunan televizyonu, Türk mühendislere yerli savaş uçağı programına katılmaları için çağrıda bulunulduğunu aktardı.

27 Nisan 2021 Salı   14:48:31

HDP'li Buldan'dan 37 kişinin öldüğü 6-7 Ekim olaylarına ilişkin açıklama

HDP'li Pervin Buldan, HDP’nin çağrısı üzerine başlayan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği, 400’ün üstünde vatandaşın yaralandığı 6-7 Ekim olaylarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Demokratik barışçıl protestolar vardı" dedi.

27 Nisan 2021 Salı   14:40:28

Ünlü iş adamı Hayyam Garipoğlu'na dolandırıcılık şoku! Şirketin 6 yöneticisi tutuklandı! Tam 29 milyon dolar!

Ünlü iş adamı Hayyam Garipoğlu'nun oğluna ait olan Maslak'taki finans şirketinin 6 yöneticisi zimmete para geçirerek firmayı 29 milyon dolar tutarında dolandırdıkları gerekçesi ile tutuklandı.

27 Nisan 2021 Salı   14:38:27

 1  2  3  4