MHP'nin 'Adim Adim 2023, Il Il Anadolu' Heyeti Mugla'da Ziyaretlerini Sürdürüyor

MHP heyeti "Adim Adim 2023 Il Il Anadolu" programi kapsaminda Mugla'da kurum, dernek ve STK'leri ziyaret etti, muhtarlarla bulustu.

Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'ndeki programa MHP Milletvekilleri Mustafa Hidayet Vahapoglu, Yasar Karadag, Ümit Yilmaz, Sefer Aycan, MYK Üyeleri Volkan Dudu, Adem Yurdagül, Alper Erdem, Oguz Akarfirat ile partililer, muhtarlar, STK'ler katildi.

Il Baskani Mehmet Korkmaz, burada yaptigi konusmada, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin talimatiyla il il dolastiklarini, vatandaslarin sorunlarini dinlediklerini söyledi.

Kentteki tüm paydaslarin sorun ve taleplerine yönelik istisareler gerçeklestireceklerini belirten Korkmaz, "MHP olarak Türk milletinin sorunlarina gönül gözüyle bakmayi, ortaya çikan tehditlere karsi ortak hissiyetle kenetlenerek durmayi siar edinmis yarim asirlik bir partiyiz. Bu prensibimizi ortaya çikardigi en önemli farkimiz ise varligimizi borçlu oldugumuz Türk milletinin her bir mensubuna sadece kapimizin degil gönlümüzün de açik olmasidir." dedi.

Programda daha sonra MHP milletvekilleri ile MYK üyeleri de konusma yapti.

Mugla programi kapsaminda Il Baskani Korkmaz ile milletvekilleri ve MYK üyeleri kentteki sehit aileleri ve gaziler dernegi, Yörük ve Türkmen Obalari Dernegi, Mugla Aricilar Birligi, Mugla Esnaf Odalari Birligini de ziyaret etti.

Milletvekilleri ve MYK üyeleri yarin da Fethiye ilçesinde ziyaretlerde bulunacak.

Kaynak: AA