Kundaklanan Evde 1 Kisi Yaralandi, 3 Hayvan Telef Oldu

Bartin’da gece saatlerinde çikan yanginda iki katli ev, bir samanlik ve bir ahir küle döndü. Evde tek basina yasayan 52 yasindaki kadinin yarali olarak kurtarildigi yanginda, ahirda bulunan 3 büyükbas hayvan telef olurken yanginin kundaklama sonucu çiktigi anlasildi.

Kundaklanan Evde 1 Kisi Yaralandi, 3 Hayvan Telef Oldu
Olay, gece saatlerinde Bartin’a bagli Hasankadi beldesinde meydana geldi. Samanlikta baslayan yangin, kisa sürede ahir ve eve siçradi. Evde tek basina yasayan 52 yasindaki A.E. isimli kadin, yarali olarak kurtarildi.

Itfaiye ekiplerince müdahale edilen yangin, uzun ugraslar sonucu kontrol altina alinarak söndürüldü. Yangin nedeniyle samanlik, ahir ve ev kullanilamaz hale gelirken ahirdaki 3 büyükbas hayvan yanarak telef oldu.

Olayin ardindan Bartin Il Jandarma Komutanligi ekiplerince sorusturma baslatildi.

Yangindan yarali olarak kurtarilan A.E.’nin ayri yasadigi esi O.E.’ye ait aracin yanginin çikis zamani ile es zamanli olarak bölgeden uzaklastigi, aracin ise A.E.’nin üvey oglu U.Ç. (22) tarafindan kullanildigi anlasildi. U.Ç.’nin ayni gece Kozcagiz beldesinde bulunan akaryakit istasyonundan pet siseyle benzin aldigi da kamera kayitlarinca tespit edildi. Süpheli U.Ç., jandarma ekiplerince yakalandi.

Olayla ilgili sorusturmanin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA