Kaymakam Yilmaz, Özel Egitim Ögrencilerini Engelliler Günü'nde Yalniz Birakmadi

Alapli Kaymakami Vedat Yilmaz, Alapli Özel Egitim Uygulama Okulu’nda, 3 Aralik Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen programa katildi.

Kaymakam Yilmaz, Özel Egitim Ögrencilerini Engelliler Günü'nde Yalniz Birakmadi
Alapli Ilçe Milli Egitim Müdürü Cevat Çevik, Ilçe Milli Egitim Sube Müdürleri, okul müdürleri ve velilerin de katilimiyla gerçeklestirilen programda, Özel Egitim Uygulama Okulu ögrencilerinin hazirladigi gösteriler büyük bir begeni ve ilgiyle izlendi.

Alapli Kaymakami Vedat Yilmaz, bir araya geldigi ve çalismalarini bir süre takip ettigi ögrencilere yakin ilgi göstererek, sohbet etti.

Okul idarecileri ve ögretmenlerden çalismalarla ilgili bilgi alan Kaymakam Yilmaz, 3 Aralik Dünya Engelliler Günü’nü de kutladi.

Yilmaz, "Engelli vatandaslarimizin, egitim sosyal ve ekonomik hayata daha çok katilimini saglamak, hepimize düsen toplumsal bir görevdir. Bu bilinçle hareket etmeliyiz. Bugün Özel Egitim Uygulama Okulumuzda ögrencilerimize gerçekten çok fedakarca bir egitim veriliyor. Çocuklarimizdaki olumlu degisim bizleri çok mutlu etti. Onlarla bu anlamli günde bir araya gelmekten çok mutluyum" dedi.

Kaynak: İHA