Baskan Soyer Ve Izmir'deki Belediye Baskanlari Mersin'deki Mitinge Katildi

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer, Izmir’deki belediye baskanlari ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun İçel’de düzenledigi mitinge katildi. Miting sonrasi bir degerlendirme yapan Soyer, "Ülkenin içinden geçtigi bu karanlik günleri birlik ve beraberlik ile asmak zorundayiz. İçel’den yayilan bu duygu eminim tüm ülkeyi saracak" dedi.

Baskan Soyer Ve Izmir'deki Belediye Baskanlari Mersin'deki Mitinge Katildi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, seçim çagrisi kapsaminda "Milletin Sesi" mitinginin ilkini İçel’de düzenledi.

Mitinge Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer’in çagrisi üzerine Izmir’deki ilçe belediye baskanlari da katildi.

"Umut İçel’den yükseldi" diyerek bir degerlendirme yapan Baskan Soyer, sunlari söyledi:

"Yakin tarihte örnegini yasamadigimiz bir ekonomik krizin ortasinda umut İçel’den yükseldi bugün. Bizler de böylesi önemli bir günde Izmir’in Genel Baskanimizin yaninda oldugunu gösterdik. Ilçe belediye baskani yoldaslarimla birlikte Milletin Sesi’ne ortak olmak çok anlamli ve önemliydi; çünkü ülkemizin içinden geçtigi bu karanlik günleri birlik ve beraberlikle asmak zorundayiz. Ayrismanin, kutuplasmanin degil; degisimin, umudun rüzgari Akdeniz’e her zaman çok yakismistir. İçel’den yayilan bu duygu eminim tüm ülkeyi saracak. Milletin umutlu sesi gelecek güzel günleri sekillendirecek."
Kaynak: İHA