AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Özhaseki, Kayseri'de Konustu Açiklamasi

'Son 5 senedir bunlar bakiyorlar ki ihtilalle, topla tüfekle bu millet dize gelmiyor, simdi de ekonomiyle dize getirmeye çalisiyorlar' 'Ufak tefek ekonomik sikintilar varsa yakinda asgari ücretlinin de emeklinin de dar gelirlinin de ücretlerinin nasil arttigini, nasil rahatladigini herkes görecek, hiç merak etmeyin'.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Türkiye'yi ihtilalle, topla tüfekle dize getiremeyenlerin simdi de ekonomiyle bunu yapmaya çalistiklarini söyledi.

Kayseri'de Melikgazi Belediyesi ile hayirsever avukat Mehmet Altun tarafindan Osmanli Mahallesi'nde yaptirilacak ortaokulunun temel atma töreninde konusan Özhaseki, Kayseri'nin hayirseverler sehri oldugunu, tüm zenginleri, gittigi sehirlerde hayir yapmaya davet ettigini dile getirdi.

Türkiye'nin 50 yildir PKK terörü ile ugrastigini belirten Özhaseki, "Eger biz orada 50 yildir savasmasak su anda her bir ferdin hesabina devlet 360 bin TL para yatirabilecek durumda olurdu." dedi.

FETÖ, DEAS gibi pek çok terör örgütüyle Türkiye'nin ayni anda mücadele ettigini anlatan Özhaseki, bu örgütlerin hepsinin ülkenin bagimsizligina zarar vermek, toprak bütünlügünü bozmak için yapmadiklari kötülük kalmadigini belirtti.

ABD ve Avrupa ülkelerinin de bunlari destekledigini ifade eden Özhaseki, söyle konustu:

"Son 5 senedir bunlar bakiyorlar ki ihtilalle, topla tüfekle bu millet dize gelmiyor, simdi de ekonomiyle dize getirmeye çalisiyorlar. Birkaç senedir 'Türkiye'de yatirim yapmayin, Türkiye'ye sicak para girisi saglanmasin, kredi verilmeyecek' diye kendi içlerinde gizli gizli emirler verdiler. Türkiye'de yatirim yapacak is adamlarina mani oldular. Kredi musluklarini kesmek için ellerinden geleni yapiyorlar. Para oyunlariyla bizi dize getirmeye çalisiyorlar. Allah'in izniyle biz bunlarin altindan kalkariz. Bir taraftan kötülerle mücadele ederiz bir taraftan da oynanan bu oyunlari bozariz. Kimsenin bundan endisesi olmasin. Ufak tefek ekonomik sikintilar varsa yakinda asgari ücretlinin de emeklinin de dar gelirlinin de ücretlerinin nasil arttigini, nasil rahatladigini herkes görecek, hiç merak etmeyin."

Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu da hayirseverler Osman Ulubas ile Mehmet Altun'un mahalleye hayir yapmak için adeta birbiriyle yaristigini, belediye olarak hayirseverlere gereken kolayligi sagladiklarini belirtti.

Hayirsever Altun da yapacagi hayir konusunda kendisine yardimci olan Özhaseki'ye tesekkür etti.

Konusmalarin ardindan okulun temeli atildi.

Törenden sonra katilimcilar, mülkiyeti Talas Belediyesine ait arsa üzerine yaptirilan Osman-Neyire Akgöz Aile Sagligi Merkezi'ni de hizmete açti.

Özhaseki, buradaki törende, eskiden alimler sehri olarak bilinen Kayseri'nin artik hayirseverler sehri olarak anildigini, helal para kazanan insanlarin, kazandiklarini güzel islerde harcadigini dile getirdi.

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin da merkez binasinin 3 ayda yapildigini, 3 ayda da izin ve donaniminin tamamlandigini belirtti.

Yalçin, hayirseverler tarafindan yaptirilacak onlarca okul, cami, saglik merkezi, kütüphane ve Kur'an kursunun da yakin zamanda ilçeye kazandirilacagini kaydetti.

Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç da Kayseri'nin birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, kentin ihtiyaçlarini tamamladigini ifade etti.
Kaynak: AA