Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar'in Yeni Yil Mesaji

Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar, yayimladigi yeni yil mesajinda, “Insanlik medeniyetinin ve Anadolu kültürünün en kadim degerleriyle harmanlandigi bu müstesna sehirde yeni bir yili daha karsilamanin heyecanini ve mutlulugunu yasiyoruz” dedi.

Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar'in Yeni Yil Mesaji
Vali Mahmut Çuhadar mesajinda, “Sevinçleriyle ve hüzünleriyle 2021 yilini geride birakirken, yeni umut ve beklentilerle karsilamaya hazirlandigimiz 2022 yilinin ülkemiz basta olmak üzere kadim sehrimiz Adiyaman’imiza, dünyaya ve insanliga hayirlar getirmesini temenni ediyorum.

Yeni bir yil bizlere geçmisin muhasebesini yaparak, elde ettigimiz birikim ve tecrübeyle ülkemizin ve ilimizin kalkinmasi, gelismesi, halkimizin birligi, beraberligi ve huzuru için yapilacak çalismalari yeniden gözden geçirerek, gelecege iliskin yeni planlar yapma konusunda firsat veriyor.

Inaniyorum ki, Devletimizin ve Hükümetimizin sagladigi imkanlarla 2021 yilinda bütün kurum ve kuruluslarimiz ile birlikte halkimizin yakin destegiyle koordinasyon içerisinde ilimiz adina gerçeklestirdigimiz önemli çalismalar, 2022 yilinda da artarak devam edecektir.

Yeni yilda da Adiyaman’imizi daha ileri noktalara tasimak için kamu kaynaklarini etkin ve verimli kullanarak, vatandaslarimizin ihtiyaç duydugu hizmetleri en iyi ve en kaliteli bir sekilde sunmak amaciyla vatandas memnuniyetini önceleyen hizmet anlayisi ve her zaman ilk günkü heyecan ve özveri ile var gücümüzle çalisarak ilimiz adina koydugumuz hedefleri gerçeklestirebilmenin gayreti içerisinde olacagiz.

Her seyin en iyisine, en güzeline layik olan Adiyamanli hemserilerimizin yeni yila huzur ve güven içerisinde girmesini saglamak amaciyla, tüm yurt sathinda oldugu gibi ilimiz genelinde de Valiligimizce gerekli önlem ve tedbirler alinmistir.

Bu duygularla yeni umutlarla karsiladigimiz 2022 yilinin, ülkemize ve ilimize hayirlar getirmesini diliyor, Adiyamanli hemserilerimiz basta olmak üzere tüm vatandaslarimizin, sehit ailelerimizin ve gazilerimizin, çalisma arkadaslarimin, her kademedeki kamu personelimizin, özel sektör çalisanlarinin ve basin mensuplarimizin yeni yilini en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA