Sisli'de 'En Iyi Narkotik Polisi Anne' Semineri Düzenlendi

Sisli Ilçe Emniyet Müdürlügü, Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügünün destegiyle “En Iyi Narkotik Polisi Anne” temali seminer düzenledi. Seminerle annelere uyusturucunun zararlari anlatilarak alinmasi gereken önlemler konusuldu.

Sisli'de 'En Iyi Narkotik Polisi Anne' Semineri Düzenlendi


Sisli Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügünün destegiyle gerçeklestirilen proje kapsaminda “En Iyi Narkotik Polisi Anne” temali seminer düzenlendi.

Mustafa Sarigül Ortaokulu’nda düzenlenen seminere Sisli Ilçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan, Sisli Milli Egitim Müdürü Selman Küçük ve ögrenci velileri katildi.

Narkotik Sube Müdürlügünden polis memuru Ozan Yerger tarafindan annelere uyusturucunun zararlari anlatildi. Video ve slaytlarla uyusturucu maddelerin zararlari hakkinda bilgi verildi.



Seminer öncesi annelere bilgi veren Sisli Ilçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan, "Bu projemizin ismi ‘En Iyi Narkotik Polisi Anne’. Bu projede uyusturucuya baslamis bir çocugun davranislarindaki degisimi görmek, bilgilenmek bizim için önemli. Bizler de sizler gibi bu egitimi almak istiyorduk. Onun için buradayiz” dedi.

Kaynak: İHA