Battalgazi'deki Futbol Sahasina Çevre Düzenlemesi

Malatya’nin Battalgazi Belediyesi ekipleri tarafindan Eskimalatya Karahan Mahallesi’nde bulunan sentetik futbol sahasinin çevresinde düzenleme ve sicak asfalt çalismasi gerçeklestirildi.

Battalgazi'deki Futbol Sahasina Çevre Düzenlemesi
Battalgazi’deki ulasim yatirimlari kapsaminda ortaya koydugu çalismalarla göz dolduran Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçedeki çalismalarini mesai mefhumu gözetmeden sürdürüyor. Birçok bölgede çalismalarini devam ettiren ekipler, Eskimalatya’da bulunan ve amatör spor kulüplerinin maçlarini yaptigi sentetik çim sahanin çevresinde düzenleme ve sicak asfalt çalismasi gerçeklestirdi. Ekiplerin bu hummali çalismalari, vatandaslar tarafindan da büyük takdir topladi. Çalismalarin takdire sayan oldugun altini çizen Karahan Mahallesi Muhtari Remzi Ongen, “Battalgazi’de 103 mahalle olmasina ragmen Battalgazi Belediyesi ekipleri, çalismalarinda dur durak tanimiyor. Insanlarin magduriyetleri ve sikintilarini ellerinden aninda çözüyorlar. Suanda da Karahan Mahallemizde sicak asfalt serimi çalismasi gerçeklestirildi.

Mahallemizde bulunan futbol sahasinin etrafinda da çevre düzenlemesi yapildi. Bu çalismalar takdire sayan çalismalar. Baskanimiza ve ekibine tesekkürlerimi iletiyorum. Bizler baskanimizdan ve çalismalarindan memnunuz. Yaz demeden kis demeden sahadalar ve çalisiyorlar. Ilçemizin 103 mahallesine esit hizmetin gittigini görüyorum. Battalgazi’de hizmet kitabi yeniden yaziliyor. Buda bizleri mutlu ediyor. Mahallemiz ve sahsim adina Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e sonsuz sükranlarimi sunuyorum. Baskanimizin her daim yanindayiz” dedi.

Kaynak: İHA