Alice Harikalar Diyarı Ne Zaman? Alice Müzikali Bilet Fiyatları

Alice Harikalar Diyarı Müzikali yaşanan pandemi sebebiyle gösterime bir süre ara vermişti. gösterinin yeniden sahneleneceğinin belirtilmesinin ardından konuyla ilgili en merak edilenler arasında yer alıyor. Peki, Alice Harikalar Diyarı ne zaman? Alice Harikalar Diyarı bilet fiyatları? İşte detaylar..

Alice Harikalar Diyarı Ne Zaman? Alice Müzikali Bilet Fiyatları
Ülkede oldukça sevilerek izlenen Alice Harikalar Diyarı Müzikali tüm dünyayı etkisi altına alan kroonavirüs sebebiyle bir süreliğine gösterime ara vermişti. Konuyla ilgili olarak ekibi n gösteri için yeniden hazırlandığı ve yakın zamanda biletlerin satışa çıkacağı belirtildi. Birçok vatandaş tarafından iğliyle karşılanan bu durum sonucunda en merak edilenler arasında ise Alice Harikalar Diyarı Müzikali ne zaman ve Alice Müzikali bilet fiyatları ne kadar sorusu yer aldı. Alice Müzikali ne zaman sorusuna cevap almak ve konu hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.


Alice Harikalar Diyarı Müzikali Ne Zaman?


Alice Harikalar Diyarı Müzikali gösterime başladığı ilk andan itibaren birçok kişi tarafından beğenilen yapımlardandır. Salgın sebebiyle müzikale uzun bir süre ara verilmesi sebebiyle ne sık aratılanlar arasında Alice Harikalar Diyarı Müzikali ne zaman ve Alice Harikalar Diyarı Müzikali hangi gün soruları yer aldı. 23. Afife Tiyatro Ödülleri'nde "Haldun Dormen Özel Ödülü" ve "En İyi Koreografi Ödülleri’ni alarak da oldukça gündeme gelen bu müzikalin 7 Şubat Pazartesi günü tekrar gösterime gireceği belirtildi.

Alice Harikalar Diyarı Müzikali Oyuncuları


7 Şubat Pazartesi günü gösterime gireceği belirtilen ve izleyicisiyle buluşacak olan müzikal hakkında birçok detay araştırılmaya başlandı. Konuyla ilgili en merak edilenler arasında ise Alice Harikalar Diyarı Müzikali oyuncuları yer alıyor. Alice karakteri olarak başrolde yer alan isim ise Serenay Sarıkaya’dır.

Ezgi Mola "Kraliçe",
Enis Arıkan "Tavşan",
Şükrü Özyıldız "Şapkacı",
İbrahim Selim "Kral",
Merve Dizdar "Kedi"

Alice Müzikali Bilet Fiyatları Ne Kadar?


Alice Müzikali ile ilgili olarak en merak edilenler arasında ise Alice Harikalar Diyarı Müzikali bilet fiyatları ne kadar sorusu yer alıyor. 22 Aralık tarihinde biletlerin internet üzerinden satışa sunulacağının belirtilmesiyle konu hakkında birçok araştırma yapılmaya başlandı. İşte müzikali bilet fiyatları;

VIP - Tam: 420 TL - Öğrenci: 340 TL
1. Kategori - Tam: 370 TL - Öğrenci: 300 TL
2. Kategori - Tam: 318 TL - Öğrenci: 258 TL
3. Kategori - Tam: 245 TL - Öğrenci: 199 TL
4. Kategori - Tam: 203 TL - Öğrenci: 165TL
5. Kategori - Tam: 163 TL - Öğrenci: 133 TL


Alice Harikalar Diyarı Ne Zaman? Alice Müzikali Bilet Fiyatları

Zorlu PSM’ye Nasıl Gidilir?


Gösteriyi izlemek isteyen birçok kişinin Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ne gitmesi gerekiyor. Bu sebeple en merak edilen sorular arasında Zrolu PSM’ye nasıl gidilir sorusu yer alıyor. Zorlu PSM’ye metro ve metrobüs ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca Zorlu PSM otobüsleri şu şekilde;

122B YENİDOĞAN – MECİDİYEKÖY
122D TAŞDELEN CUMHURİYET MAHALLESİ – MECİDİYEKÖY
25T SARIYER – TAKSİM
29 PINAR MAHALLESİ – ZİNCİRLİKUYU METROBÜS
29A DERBENT MAHALLESİ – BEŞİKTAŞ
29C TARABYAÜSTÜ – KABATAŞ
29D FERAHEVLER – KABATAŞ
29P POLİGON MAHALLESİ – ZİNCİRLİKUYU METROBÜS
29İ MASLAK GAZETECİLER SİTESİ – BEŞİKTAŞ
36L MESCİDİ SELAM-BEŞİKTAŞ
40B SARIYER – BEŞİKTAŞ
41E AYAZAĞAKÖYÜ – KABATAŞ
41M AYAZAĞAKÖYÜ – MECİDİYEKÖY
42M BAHÇEKÖY – ZİNCİRLİKUYU METROBÜS
42Z KAZIMKARABEKİR – ZİNCİRLİKUYU METROBÜS
49Z YEŞİLPINAR – 4.LEVENT – ZİNCİRLİKUYU METROBÜS
58UL ULUS MAHALLESİ – KABATAŞ
62 KAĞITHANE – KABATAŞ


Alice Harikalar Diyarı Ne Zaman? Alice Müzikali Bilet Fiyatları