Tekstil Atölyesinde Firtina Dehsetini Yasadilar Açiklamasi O Anlar Kamerada

Hadimköy’de firtinaya tekstil atölyesinde çalisirken yakalanan isçilerden birinin üzerine kapi düstü, diger isçilerin bulundugu yemekhanenin camina ise büyük parça isabet etti. Korku filmlerini aratmayan o anlar ise kameraya yansidi.

Tekstil Atölyesinde Firtina Dehsetini Yasadilar Açiklamasi O Anlar Kamerada
Istanbul’da geçtigimiz günlerde etkisini gösteren siddetli firtinada, bir çok evin çatisi uçmus ve çok sayida araç zarar görmüstü. Firtinanin yasandigi güne dair yeni görüntüler ortaya çikti. Firtinaya Hadimköy’deki tekstil atölyesinde çalistiklari sirada yakalanan isçiler adeta kabusu yasadi. Isçilerden bir tanesinin üzerine kapi düstü, diger isçilerin de bulundugu yemekhanenin camina büyük bir parça isabet etti. Korku filmlerini aratmayan o anlar ise kameraya saniye saniye yansidi.

Üzerine kapi düsen isçi adeta ölümden döndü

Kimligi ögrenilemeyen isçi atölyedeki isini yaptigi sirada firtina aniden bastirdi. Firtinanin siddetine dayanamayan kapi isçinin üzerine düstü. Yikilan kapi sans eseri isçinin önünde bulunan demirin üzerine yikilinca isçi kazayi küçük siyriklarla atlatti. O anlar ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Yemekhanenin camina büyük parça isabet etti, isçiler zor kurtuldu

Ayni gün içerisinde yemekhanede bulunan isçiler yasanan firtinayi camdan izlemeye basladi.

Bu sirada uçusan devasa bir parça yemekhanenin camina isabet etti. O sirada cam kenarinda oturan bir kisi, parçalanan camdan sans eseri kurtuldu. Neye ugradigini sasiran genç bulundugu bölgeden uzaklasirken, o anlar kameraya yansidi.
Kaynak: İHA