Güder'den Malatya Muhtarlar Dernegine Iade-I Ziyaret

Malatya’nin Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, geçtigimiz Ekim ayinda kurulan Malatya Muhtarlar Dernegine iade-i ziyarette bulunarak, Dernek Baskani Sahin Demirci ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Güder'den Malatya Muhtarlar Dernegine Iade-I Ziyaret
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Belediye Baskan Yardimcisi Zafer Kirçuval ile birlikte geçtigimiz Ekim ayinda kurulan Malatya Muhtarlar Dernegine iade-i ziyarette bulundu. Dernek Baskani Sahin Demirci ve dernek üyeleri muhtarlarla bir araya gelen Baskan Güder, muhtarlik görevinin önemine dikkat çekerek, “Yerel yönetimler olarak sizler bizim elimiz, ayagimiz, gören gözümüz, duyan kulagimiz ve ayni zamanda sesimizsiniz” dedi.



“Baskanimizin hizmetleri takdire sayandir”

Gerçeklestirilen ziyaretten ötürü Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e tesekkürlerini ileten Malatya Muhtarlar Dernegi Baskani Sahin Demirci, “Içimizden biri olan Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder ile sürekli istisare içindeyiz. Bugünde bizlere iade-i ziyarette bulundu. Baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyorum. Battalgazi’yi böylesine güzel hale getiren baskanimizin Allah yolunu açik etsin. Güzel bir ekibi var. Muhtarlar olarak bizler her seyi yakindan takip ediyoruz. Battalgazi bölgemizi de yakindan takip ediyoruz. Yillardan bu yana Battalgazi iki bölgeye ayrilmisti. Çevreyolu alti ve üstü olarak. Fakat baskanimiz bütüncül bir yaklasim tarziyla Battalgazi’yi tek parça haline getirdi. Çevreyolu alti tabirini yaptigi yatirimlarla ortadan kaldirdi. Bunu yaparken tasin altina elini degil gövdesini koydu. Ilçede güzelde bir ivme yakaladi. Battalgazi’de örnek alinacak birçok proje var ve yapilan çalismalar takdire sayan çalismalar. Biz dernek ve muhtarlar olarak baskanimizin her zaman yanindayiz” dedi.



“Muhtarlarimiz bizim gözümüz, kulagimiz”

Battalgazi’yi muhtarlarla istisare kültürüne dayali bir sekilde yönettiklerinin altini çizen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Malatya Muhtarlar Dernegimiz yeni kurulan bir dernek. Bizleri ziyarete gelmisti ve bizlerde iade-i ziyaretimizi gerçeklestirdik. 2001 yilinda AK Partimizin kurdugumuz zaman teskilat çalismalarimizi yürütürken sürekli muhtarlarimizla beraberdik, birlikte yol yürüdük. Muhtarlarimiz bizim gözümüz kulagimiz. Temsilcimiz olarak bulunduklari yerlerde vatandasimiza hizmet yönünde her türlü fedakârligi gösterdiklerine biz cani gönülden inaniyoruz. Bu yolda gerek kendinizden, bazen ailenizden fedakarlik ettiginizin farkindayiz. Muhtarlarimizi her zaman önemsedik, önemsemeye devam edecegiz. 2019 yilinda yapilan seçimlerin ardindan Belediye Baskani oldugumuz zamanda bu çizgide ilerlemeyi kendimize siar edindik. Battalgazi’mizi istisare kültürüne dayali bir sekilde yönetiyoruz. Basta muhtarlarimiz olmak üzere birçok sivil toplum kurulusumuz ile istisare halindeyiz. Sizlerin de malumu üzerine Battalgazi bölgesi zor bir bölge. Özellikle göreve ilk geldigim zamanda sunu fark ettik. Bölgeler arasindaki gelismislik farki vatandaslarimizda olumsuz etkiler yaratiyordu ve biz hem bu farki hem de vatandaslarimizin üzerindeki o olumsuz etkileri kaldirmak için çalismalarimizi yürüttük. Hamd olsun 2 buçuk yili askin bir zaman zarfinda bunu basardigimizi düsünüyorum. Özellikle çevreyolu alti tabirini yaptigimiz yatirim ve hizmetlerimiz ile kaldiriyoruz. Battalgazi’yi sikisan dar makastan kurtariyoruz. Meyvelerini de güzel bir sekilde almaya basladik. Malatya hepimizin, Battalgazi hepimizin. Birlik ve beraberligimizi devam ettirerek çalismalarimizi artarak devam ettirmemiz lazim. Bundan sonraki süreç içinde daha güzel bir Battalgazi, daha güzel bir Malatya ve daha güzel bir Türkiye diyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA