Fizik Tedavide Yatak Sayisi 545'E Yükseldi

DÜZCE – Düzce Atatürk Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezinde yatak sayisi 45 tane daha arttirilarak 545’e yükseltildi. Vali Cevdet Atay’da hastaneye giderek hem yapilan son çalismalari hem de hastalari ziyaret etti.

Fizik Tedavide Yatak Sayisi 545'E Yükseldi
Düzce saglik alaninda gelismeye devam ediyor. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin Muncurlu yerleskesinde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezinde geçtigimiz günlerde hizmete alinan havuzun ardindan bir yenilik daha yapildi. Düzce Saglik Müdürlügü’nün girisimleri ile hastanede ki yatak kapasitesi 45 tane daha arttirilarak 545’e yükseltildi.

Düzce Valisi Cevdet Atay ve Vali Yardimcisi Batuhan Sarioglu’da son çalismalari incelemek üzere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti. Burada Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz’dan yeni yapilan çalismalar hakkinda bilgiler alan Vali Atay, fizik tedavi merkezinde tedavi gören hastalari odalarinda ziyaret edip geçmis olsun dileklerinde bulundu.

Vali Atay hastane personeline özverili çalismalarindan dolayi tesekkür etmesinin ardindan yeni hizmete alinan yerleri inceledi. Atatürk Devlet Hastanesi’nde, vatandaslara verilen hizmet modellerini çesitlendirmek ve kapasite artirmak amaciyla Hidroterapi merkezi ve 45 adet yatak hizmete alinarak, toplam yatak kapasitesi 500’den 545 adete yükseltildigi ile ilgili de bilgiler veren Vali Atay, Düzcelilere hayirli olsun dileklerini iletti.
Kaynak: İHA