Sokaga Idrarini Yaptigi Sirada Kendisini Uyaran Müzisyeni Darp Eden Süphelinin Ifadeleri Ortaya Çikti
Kadiköy Moda’da sokaga idrarini yaptigi sirada kendisini uyaran müzisyen Okan Duman’i darp eden ve adli kontrol sartiyla serbest birakilan süphelinin ifadeleri ortaya çikti. Süpheli, “Ben teshir amaciyla sokaga tuvaletimi yapmadim. Çok sikismistim ve kimsenin göremeyecegi bir köseye geçerek yapmaya basladim. Okan Duman isimli sahis bir anda yakama yapisti ve suratima yumruk atti. Ben de kendimi korumak için yumruk attim” diyerek kendini savundu.
Moda’da, geçtigimiz gün yasanan olayda, sokakta yürüyen dört kisiden biri, sokak ortasinda pantolonunu indirip bir binanin önüne idrarini yapti. Bu sirada esiyle birlikte evine giden Müzisyen Okan Duman sahsa tepki gösterdi. Uyariya aldiris etmeyen kisi, iddiaya göre kendisini uyaran Okan Duman’in esinin üzerine idrarini yapti. Taraflar arasindaki tartisma yumruklu kavgaya dönüstü. Olayin ardindan gözaltina alinan 2 süpheli emniyetteki islemlerinin ardindan Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayi’na sevk edildi. Süphelilerden Aras K. “hayasizca hareketlerde bulunma" suçundan Mete I. ise "basit yaralama" suçundan yurt disina çikmamak ve imza atmak seklinde adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Müzisyen Okan Duman: “Beni öldürmekle tehdit etti”
Süpheliler ve sikayetçilerin ifadeleri ortaya çikti. Sikayetçi Okan Duman ifadesinde, 14 Aralik gece 01.00 siralarinda Moda Caddesi’nde yürüdügü sirada süphelilerden Aras K.’nin yola isedigini gördügünü ve süphelinin kendisi ile esine cinsel organini gösterdigini iddia etti. Süphelinin kendisine diklendigini söyleyen Duman, sinirlenerek sahsa birkaç kez yumruk attigini, daha sonra bu sahsin ve arkadaslarinin kendisine saldirdigini öne sürdü. Duman, “Mete I. isimli sahis beni öldürmekle tehdit etti. Ben olaydan sonra çantamdaki esyalarimin yere saçildigini fark ettim ve yaptigim kontrollerde cüzdanimin içerisindeki 200 lira param yoktu. Kimin aldigini görmedim, bu sahislardan birinin aldigini düsünüyorum” diyerek süphelilerden sikayetçi oldugunu söyledi.
“Ben de sikayetçiyim”
Gözaltina alinan süpheli Mete I. ifadesinde, olay günü alkol aldiklarini, Aras K.’nin yol kenarina idrarini yaptigi sirada Okan Duman isimli sahsin bir anda hiçbir sey söylemeden Aras K.’ya saldirdigini söyleyerek, “Ben hemen Aras’in yanina kostum ve ayirmak için Okan Duman’a yumruk attim. Okan bana vurmaya çalisti, ancak vuramadi, Aras da Okan’a yumruklariyla karsilik verdi. Okan Duman yere düstü ancak ben iddia edildigi gibi kendisine uçan tekme atmadim, dizimle vurmus olabilirim, tekme atmis olabilirim” dedi.
Suçlamalari kabul etmedigini söyleyen süpheli Mete I., Okan Duman’dan sikayetçi oldugunu söyledi.
“Bir anda yakama yapisti”
Alkol aldiktan sonra Moda Caddesi’nde yürümeye basladiklarini anlatan süpheli Aras K. ise, “Bu sirada ben çok sikismistim ve kimsenin göremeyecegi bir köseye geçerek tuvaletimi yapmaya basladim. Okan Duman isimli sahis bir anda yakama yapisti ve suratima yumruk atti. Ben de kendimi korumak için Duman’a yumruk attim. Ben teshir amaciyla sokaga tuvaletimi yapmadim. Çok sikismistim, yine de bu hareketimden dolayi pismanim. Beni darp eden ve bana parasini çaldigim yönünde iftira atan Okan Duman’dan sikayetçiyim” dedi.
