Kadiköy'de 'Ben Superman'im' Diyen Adam Kafedeki Masanin Üzerine Uçtu

Kadiköy’de bir vatandas, ‘Ben Superman’im’ diyerek bir kafede oturan müsterilerin masalarina atladi. Müsterilerle birlikte yere düsen sahis, yerde süründükten sonra kosarak uzaklasti. Yasanan ilginç anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Kadiköy'de 'Ben Superman'im' Diyen Adam Kafedeki Masanin Üzerine Uçtu
Olay, geçtigimiz sali günü gece saat 02.30 siralarinda Kadiköy’deki bir eglence mekaninda meydana geldi. Iddiaya göre, müsterilerin mekanda yogun oldugu esnada sokak üzerinden kosarak gelen bir sahis, ‘Ben Superman’im’ diye bagirarak müsterilerin oturdugu masanin üzerine atladi. Masada oturan müsterilerle birlikte yere düsen sahis, bir süre yerden kalkamayarak sürüklendi. Sahis daha sonra çevredekilerin saskin bakislari arasinda gözden kayboldu. Yasanan ilginç anlar güvenlik kamerasina yansidi.

“Masalarin üzerine atladi”

Olayin yasandigi isletmenin personeli, “Biz o esnada normal çalismamizi sürdürüyorduk. Arkadasin biri yukaridan kosarak ‘Ben Superman’im’ diyerek masalarin üzerine atladi. Yere düstükten sonra biraz daha zipladi. Sonra kaçarak uzaklasti. Biz de ne oldugunu sasirdik. Bir anda garip geldi. Arkadas sanirim bir an Superman oldugunu düsündü. Buralarda biraz doz kaçinca böyle seyler yasanabiliyor” diye konustu.

Kaynak: İHA