Çukurova'da 7. Toplu Açilis Ve Temel Atma Töreni

Çukurova Belediyesi’nce hazirliklari son asamaya gelen “7 Buçuk Yilda 7’nci Toplu Açilis ve Temel Atma Töreni” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun katilimi ile gerçeklestirilecek.

Çukurova'da 7. Toplu Açilis Ve Temel Atma Töreni
23 Aralik’taki toplu açilis ve temel atma töreni için yer olarak Adana Lezzetleri Çarsisi belirlendi. Adana Lezzetleri Çarsisi yaninda içerisinde Mola Evi’nin de oldugu birçok önemli proje ve temali parklarin açilisi yapilacak.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, “Her yil bir toplu açilis ve toplu temel atma töreni yapiyoruz. Geçen yil 6’nci toplu açilis töreni yaptik. Bir süredir 7’nci toplu açilis hazirligi yapiyoruz. 7’nci toplu açilis ve toplu temel atma törenini 23 Aralik’ta yapacagiz. Töreni Sayin Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’nun katilimi ile yapacagimiz için çok mutluyuz” dedi.

Baskan Soner Çetin söyle devam etti:

“Bizim yol haritamiz belli. Gün gün ne yapacagimizi planladik. Halka ne söz verdiysek yapacagiz. 2022’de 8’nci, 2023’te 9’uncu, 2024’te de 10’uncu toplu açilis törenini yapacagiz. Insallah alnimizin akiyla Mart 2024’ten önce söz verdigimiz her seyi yerine getirecegiz. 7’nci toplu açilis töreninde örnek projelerimizin açilisini gerçeklestirecegiz, yeni projelerimizin temelini atacagiz. Bu önemli günümüzde Sayin Genel Baskanimizin bizim yanimizda olmasi bizi çok mutlu etti.”

Açilisi yapilacak eserler: Adana Lezzetleri Çarsisi, Mola Evi, Müslüm Baba Parki, Yüzüncü Yil Emekli Dinlenme Evi, Karsli Kadin Sohbet ve Dayanisma Evi, Türkan Bebek Parki, Belediyeevleri 12 Nolu Park, Yüzüncüyil 19 Nolu Park, Huzurevleri 16 Nolu Park, Güzelyali 9 Nolu Park.

Temeli atilacak eserler: Yüzüncüyil 2 Nolu Gülen Yüzler Semt Kresi, Yurt Mahallesi Açik Semt Pazari, Güzelyali Spor Tesisi ve Tenis Kortu, Erdal Inönü Parki, Madimak Parki, 3 Fidan Parki, Ibat Hüseyinov Parki.
Kaynak: İHA