Bagcilar'da Çocuklar Yerli Mali Haftasi'ni Kutladi

Bagcilar Belediyesi Kadin ve Aile Kültür Sanat Merkezi Kresi ögrencileri, özel bir etkinlikle Yerli Mali Haftasi'ni kutladi.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, her yil 12-18 Aralik tarihleri arasinda kutlanan "Tutum, Yatirim ve Yerli Mali Haftasi" nedeniyle Bagcilar Belediyesi Kadin ve Aile Kültür Sanat Merkezi Kresi ögrencileri bir etkinlik gerçeklestirdi.

4-6 yas grubu minikler, giydikleri meyve kostümleriyle sahneye çikti. Çocuklar, kendilerini izleyen aileleri ve yakinlarinin karsisinda sirayla üzerlerinde kostümleri bulunan meyvelerin tanitimini yapan siirler okudu. Ögrenciler, daha sonra çiftler halinde dans etti. Miniklerin sahne performansi davetlilerden alkis aldi.

Program sonunda çocuklar, annelerinin getirdigi yöresel yemekleri arkadaslariyla birlikte yediler.

Açiklamada görüslerine yer verilen Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici, etkinliklerle çocuklarin küçük yasta bilinçlendirildigini belirterek, "Yavrularimiz hem eglenceli vakit geçirdiler hem de Yerli Mali Haftasi'nin önemini anladilar. Çocuklarimiz bilinçlenerek gelecegimize sahip çiksinlar istiyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA