ADÜ Ögrenci Topluluklari Tanitim Günleri Gerçeklesti

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ögrenci topluluklari tarafindan düzenlenen “Ögrenci Topluluklari Tanitim Günleri” etkinligi, Merkez Kampüs Tralleis Meydani’nda gerçeklesti.

ADÜ Ögrenci Topluluklari Tanitim Günleri Gerçeklesti
Düzenlenen etkinlikte, aktif olarak çalismalarini yürüten 71 ögrenci toplulugu, stantlarda çalismalari hakkinda bilgi vererek çesitli etkinlikler düzenledi ve üye kabulü yapti.

Ögrenci topluluklari stantlarini gezen ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yapacaklari çalismalar hakkinda bilgi veren ögrenciler, topluluklarini tanittilar. Ögrenciler ile sohbet ederek sosyal faaliyetlerin destekçisi oldugunu belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ögrencilerin öz çekim isteklerini kirmadi.

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi’nin, Ögrenci odakli yaklasimi esas aldigini vurgulayan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, egitimi bir insan atlasi çalismasi olarak gördügünü, ögrencilerin egitim hayatlarinda bilimsel donanimin yaninda sosyal anlamda da güçlü olarak yetismelerine önem verdigini ifade etti.

Ögrencilerin çesitli etkinlikler düzenledigi ve yogun katilimla gerçeklesen Ögrenci Topluluklari Tanitim Günlerinde, ögrencilere keskek ve asure ikrami yapildi.
Kaynak: İHA