Uyusturucu Bagimlisi Kendi Evini Atese Verdi

Aydin’in Kusadasi ilçesinde uyusturucu madde bagimlisi oldugu iddia edilen sahis, önce annesine video atip daha sonra evi atese verdi. Polis ekiplerinin uzun ugraslar sonucu kapiyi açan sahis, ekipler tarafindan gözaltina alindi. Evin salon kisminda baslayan yangin ise yine polis ekipleri tarafindan damacana su ve yangin tüpü sayesinde söndürüldü.

Uyusturucu Bagimlisi Kendi Evini Atese Verdi
Olay, Kadinlar Denizi Mahallesi’nde bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evde tek basina yasayan ve uyusturucu madde bagimlisi oldugu iddia edilen S.T., aksam saatlerinde annesinden para istedigi ileri sürüldü. Annesinin parayi vermeyi reddetmesi üzerine evi atese verecegini söyleyen S.T., telefonu kapatti.

Annesinin ihbari üzerine olay yerine Kusadasi Ilçe Emniyet Müdürlügü Devriye Ekipler Amirligi’ne bagli polis ekipleri geldi. Kapiyi çalan ekipler S.T.’yi kapiyi açmasi için uzun süre ugrasti. Savcilik tarafindan verilen izin ile çilingir yardimiyla eve girmek için hazirlik yapan ekipler, bu sirada evden dumanlar ve atesin çiktigini görmesi üzerine kapiyi kirmak için tekmelemeye basladi.

Apartmanda yasayan vatandaslar ekipler tarafindan tahliye edilirken, bu sirada S.T. kapiyi açti.

Dumanlarin içerisinden çikarilan sahis gözaltina alindi. Devriye ekipleri ve Asayis Büro Amirligi’ne bagli polisler, damacana ve yangin tüpü ile alevlere müdahale ederek olasi bir facianin önüne geçti. Olay yeri inceleme çalismalarinin ardindan savcilik olayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA