Carrefoursa Çalisanlarindan Ihtiyaç Sahibi Okula Kirtasiye Ve Bilgisayar Destegi

CarrefourSA Pazarlama ve Kurumsal Iletisim Grup Müdürü Melis Karatay Ebin: 'Toplum Gönüllüleri Vakfi ile 2018'den bu yana is birligi gerçeklestiriyoruz. Bu yil Bursa, Mugla, Adana, Zonguldak ve Kastamonu olmak üzere 5 sehirde 1.000 çocuga destek eli uzatacagiz'

CarrefourSA çalisanlari, Toplum Gönüllüleri (TOG) Vakfi is birligiyle Bursa'da ihtiyaç sahibi bir okula kirtasiye ve bilgisayar destegi sagladi.

CarrefourSA açiklamasina göre, Sabanci Holding, istiraklerindeki gönüllülerin katilimiyla Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulusunun 98. yil dönümü dolayisiyla baslattigi "Sabanci Cumhuriyet Seferberligi"ni sürdürüyor.

Holding, bu kapsamda, okul yenileme, biyoçesitlilige destek, fidan dikimi, toprak canlandirma ve çevre temizligi basliklari altinda etkinlikler düzenliyor.

Seferberlik çerçevesinde son olarak CarrefourSA Pazarlama ve Kurumsal Iletisim Grup Müdürü Melis Karatay Ebin, Toplum Gönüllüleri Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Didem Duru ve CarrefourSA çalisanlari, TOG is birligiyle Bursa'daki bir okula ziyaret gerçeklestirerek okulun kirtasiye ihtiyaçlarina destek verdi.

CarrefourSA, ihtiyaç sahibi okula kirtasiye; ögrencilerine de gida destegi saglarken bilgisayar destegiyle teknoloji sinifi açilmasina katki sagladi.

- TOG is birligiyle hedef 5 ilde 1000 çocuk

Açiklamada görüsleri yer alan CarrefourSA Pazarlama ve Kurumsal Iletisim Grup Müdürü Melis Karatay Ebin, toplum gönüllüsü gençlerin ihtiyaç belirledigi bir okula destek vermekten mutluluk duyduklarini belirterek, su degerlendirmelerde bulundu:

"Toplum Gönüllüleri Vakfi ile 2018'den bu yana is birligi gerçeklestiriyoruz. Ülkemizin gelecegi olan ögrencilerimizi egitim ve ögretim hayatlarina arti deger saglayacak her destegi önemsiyor, ögrenciler için dogrusunu yapmaya çalisiyoruz. Bu yil Bursa, Mugla, Adana, Zonguldak ve Kastamonu olmak üzere 5 sehirde 1.000 çocuga destek eli uzatacagiz. Gelecek yillarda da TOG Vakfi'na destegimizi sürdürerek ögrencilerin gelecegi için sagladigimiz katkilari daha da artirmaya devam edecegiz."

Toplum Gönüllüleri Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Didem Duru ise 2018'de hayata geçirmeye basladiklari "Her Paket Bir Çocuga Destek" kampanyasiyla birçok farkli sehirdeki okullarda ögrencilerle bir araya geldiklerini bildirdi.

Kampanya kapsaminda CarrefourSA müsterilerinin, çocuklara destek olabilmek için kirtasiye malzemeleri satin aldigini kaydeden Duru, "CarrefourSA da bu malzemeleri Toplum Gönüllüsü gençlerin tespit ettikleri okullara dagitilmak üzere TOG'a bagisladi. Kampanyayi destekleyen CarrefourSA'ya, kirtasiye paketlerini satin alarak buraya ulasmasini saglayan tüm destekçilerimize ve bu süreci sahiplenen Toplum Gönüllüsü gençlere çok tesekkür ediyorum." yorumunu yapti.
Kaynak: AA