Toroslar Zabitasi Firinlarda Gramaj Ve Hijyen Denetimi Yapti

Toroslar Belediyesi zabita ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren firin, pastane ve unlu mamul üreten isletmelerde ruhsat, gramaj ve hijyen denetimi yapti.

Toroslar Zabitasi Firinlarda Gramaj Ve Hijyen Denetimi Yapti
İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, isletmelerde imalathane ve çalisanlarin temizligi, gramaj ile üretilen ürünlerin sagliga uyumluluk kosullari gibi konularda kontroller yapan Zabita Müdürlügü ekipleri, vatandaslarin alisverislerini gönül rahatligiyla gerçeklestirebilecegini ifade etti.

Denetimlerde, Covid-19 salgini dolayisiyla sosyal mesafe kuralina uyulmasi gerektigini de hatirlatan ekipler, üretim ve satis esnasinda bone, eldiven ve maske takilmasi uyarisinda bulundular.

“Halkimizin sagligi önceligimiz”

Gida üretiminde toplum sagligini gözeterek üretim ve satis yapan esnafa tesekkür eden Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, “Zabita ekiplerimiz tarafindan yürütülen bu denetimlerle amacimiz, üretilen ve satisi yapilan gidalarin saglikli bir sekilde halkimiza sunulmasidir. Özellikle hijyen ve gramaj konusuna çok önem veriyoruz. Halkimizin sagligi önceligimizdir. Bu konuda vatandaslarimizin taleplerini ve sikayetlerini de dikkate aliyoruz. Zabita ekiplerimiz, 7/24 halkimizin hizmetindedir” dedi.

Kaynak: İHA