'Neseli Olsun' Diye Yeni Dogan Bebeklerinin Basinda Davul Çaldirdilar

Tekirdag'da Levent Bugra ve Tugçe Vartemel çiftinin "Neseli bir hayati olsun." temennisiyle yeni dogan bebeklerinin basinda bir davulcuya Trakya havalarini çaldirdiklari video sosyal medyada ilgi gördü.

Vartemel çifti özel bir hastane dünyaya gelen bebeklerini dogumdan 3 saat sonra Trakya oyun havasi esliginde kucaklarina aldi. Bu sirada çiftin müzisyen arkadasi Ahmet Çelik, odada davuluyla oyun havasi çaldi. Yasanan bu anin videosu, sosyal medya hesaplarinda paylasilmasi sonrasi oldukça ilgi çekti.

-"Biz Trakya kizaniyiz, oyun havalari olmazsa olmazimizdir"

Baba Levent Bugra Vartemel, AA muhabirine, müzigin, oyun havasinin verdigi enerjiyle mutlu olmasi için bebeklerine davul dinlettiklerini söyledi. Vartemel, videonun çok güzel tepkiler aldigini ifade ederek sunlari kaydetti:

"Bizim aklimizda aslinda böyle bir sey yoktur. 'Spontane gelisti.' diyebiliriz. 'Ne yapabiliriz?' diye konusunca böyle bir sey ortaya çikti. Biz Trakya kizaniyiz, Roman ve oyun havalari olmazsa olmazimizdir. Ahmet'e 'Al gel davulu.' dedik, çocuk dogdu bir ilk yapalim istedik. 'Çocugumuz hayata aglayarak basladi ama oynayarak devam etsin.' diye düsündük ve çok güzel bir sonuç ortaya çikti. Evladimin insallah neseli bir hayati olur."

Müzisyen Çelik de davul çalmayi çok sevdigini ve sürekli çesitli etkinliklerle farkindalik olusturmaya çalistigini dile getirdi. Bebegin de davul sesine güzel tepki verdigini anlatan Çelik, "Bebege davul çaldik ve inanilmaz da güzel oldu. Bebek aglayarak gözlerini açti ama davulun sesiyle aglamasi bile durdu diyebilirim. Hastane yönetimi de bizlere çok tesekkür etti." diye konustu.

Çelik, daha önce de hem parasütte hem de deniz altinda davul çalarak farkli gösterilere imza attigini belirtti.

Kaynak: AA