Kadiköy'de Yolun Karsisina Geçen Yasli Kadina Araba Çarpti

Kadiköy’de bir otomobil sola dönecegi esnada, yolun karsisina geçmek isteyen yasli kadina çarpti. Otomobilin kendisine çarpmasiyla savrulan kadin kafasini yere vurarak yaralandi. Otomobilin kadina çarptigi anlar kameraya yansidi.

Kadiköy'de Yolun Karsisina Geçen Yasli Kadina Araba Çarpti


Iddiaya göre kaza geçtigimiz gün sabah 09.15 saatlerinde Kadiköy’de meydana geldi. Gri renteki Opel Corsa marka otomobil sürücüsü sola dönecegi esnada, yolun karsisina geçmekte olan kadini fark etmeyerek çarpti. Çarpmanin etkisiyle savrulan kadin basini yere vurarak yaralandi. Kaza sonrasi çevredeki vatandaslar yardima kosarak saglik ekiplerine haber verdi. Yarali kadinin kaza haberini alan kizi da olay yerine geldi. Yarali kadin saglik ekiplerinin ola yerinde müdahalesinin ardindan hastaneye sevk edildi.

Yaraliya kosarak yarimda bulunan Orhan Kahraman, “Biz buradan geçtigini zannettik ama bizim arkamiz dönüktü, vurduktan sonra karsidan geldigini anladik. Araç karsidan isiklardan buraya dogru geliyor sola dönecek, döndükten sonra olay gerçeklesiyor. Kadin yasliydi. Biz yanina kostuk müdahale ettik kendindeydi bilinci yerindeydi. Fakat kafasini yere vurdugu için kafasinda agri vardi. Herhangi bir sey yoktu ayaklarini hareket ettirebiliyordu. Kolonya falan verdik. Sonrasinda ambulans çagirdik. Kadinin çocugu geldi. Sonra ambulansa binip birlikte hastaneye gittiler” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA