Çatidaki Eyleminden Vazgeçirildi, Itfaiye Ve Polislere 'Kusura Bakmayin' Dedi

Antalya’da ailevi sebeplerden dolayi bunalima giren kisi çatida intihar girisiminde bulundu. Ekiplerin yardim sözüyle ikna olan S.K., ekip aracina binerken polislere, “Kusura bakmayin” dedi.

Çatidaki Eyleminden Vazgeçirildi, Itfaiye Ve Polislere 'Kusura Bakmayin' Dedi
Edinilen bilgiye göre olay, saat 16.00 siralarinda Muratpasa ilçesi Yüksekalan Mahallesi 531 sokak üzerindeki 3 katli bir apartmanin çatisinda meydana geldi. Ailevi nedenlerden dolayi bunalima girdigi iddia edilen 42 yasindaki S.K.’yi çatida görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Kisa süre içinde adrese gelen ekipler, S.K.’yi ikna etmek için çaba sarf etti. Itfaiye ekipleri S.K.’nin atlama ve düsme ihtimaline karsi sisme yatak açti. Polislerin verdigi telefonla yakinlariyla konusan, çatida su içen S.K., yaklasik bir saatlik çabanin ardindan ikna edildi.

Çatidan indirilen S.K., itfaiye ve polis ekiplerine, “Allah herkesin gönlüne göre versin, üzdügüm için kimse kusura bakmasin. Kusura bakmayin” dedi.

S.K., ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü. S.K., 8 Eylül 2021 tarihinde de esiyle tartistigi için çatida ayni eylemde bulunmustu.
Kaynak: İHA