GÜNCELLEME - Tokat'ta Bakan Yanik'in Konvoyundaki Trafik Kazasinda 3 Koruma Polisi Yaralandi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik: 'Ilk bulgularda ciddi bir sey yok sükürler olsun. Doktorlarimiz gerekenleri yapiyor, biz de takip ediyoruz arkadaslarimizi. Bir kaza da biz atlattik, yagistan dolayi görüs mesafesi muhtemelen düstü, bizim de kazadan 2 dakika önce bir araç önümüze kirdi, fakat bir sekilde geçtik biz'AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANI DERYA YANIK'IN AÇIKLAMASI EKLENDI

Tokat'ta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik'i takip eden konvoydaki otomobilin devrilmesi sonucu biri kadin 3 koruma polisi yaralandi.

Samsun'daki programlarinin ardindan Tokat'a geçen Bakan Yanik'in konvoyundaki 34 HP 2587 plakali otomobil, Güzeldere köyü mevkisinde yol kenarinda bulunan elektrik diregine çarparak tarlaya devrildi.

Kazada biri kadin 3 koruma polisi yaralandi.

Yaralilar, Tokat Devlet Hastanesi ve Gaziosmanpasa Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altina alindi.

Tokat Valiligi ziyareti sirasinda gazetecilerin sorularini yanitlayan Bakan Yanik, yaralanan 3 polisten 2'sinin müsahede altinda bulundugunu ve durumlarinin iyi oldugunu söyledi.

Yaralilarin, gerekli tetkiklerinin yapildigini ifade eden Yanik, sunlari kaydetti:

"Incelemeler yapiliyor, ilk bulgularda ciddi bir sey yok sükürler olsun. Doktorlarimiz gerekenleri yapiyor, biz de takip ediyoruz arkadaslarimizi. An ve an durumlariyla ilgili bilgi aliyoruz, yapilmasi gereken isleri takip ediyoruz, çok geçmis olsun hepimize. Elhamdülillah Rabbim korudu arkadaslarimizi. Yaralanan arkadaslarimiz, genç, degerli ve son derece özveriyle çalisan koruma arkadaslarimiz. Bir kaza da biz atlattik, yagistan dolayi görüs mesafesi muhtemelen düstü, bizim de kazadan 2 dakika önce bir araç önümüze kirdi, fakat bir sekilde geçtik biz. Arkadaslarimizin önüne de maalesef sollama yapmaya çalisan bir araç çikmis, yerler de kaygan oldugu için böyle bir kaza meydana gelmis."

Kaynak: AA