Battalgazi'ye 5 Bin Metrekarelik Yeni Bir Park Daha Kazandirildi

Malatya’nin Battalgazi Belediyesi tarafindan Firat Mahallesi’nde yapimi tamamlanan parkin açilisi gerçeklestirildi. Çocuklarin büyük bir sevgiyle karsiladigi Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Battalgazi’yi güzellestirmek için elimizden gelen çabayi sarf edecegiz” dedi.

Battalgazi'ye 5 Bin Metrekarelik Yeni Bir Park Daha Kazandirildi
Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü tarafindan Firat Mahallesi Sükunet Sokagin yan kisminda 3 ay önce yapimina baslanilan ve kisa sürede tamamlanan parkin açilisi yapildi. Mahalle sakinlerinin talebi ve Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimati üzerine atil durumda olan 5 bin metrekarelik alana kurulan park içerisinde yürüyüs yollari, spor ve oyun aletleri, dekoratif oturma gruplari, modern peyzaj düzenlemeleri ve yesil alan yer aliyor. Tamamlanan parkin açilisini gerçeklestirmek üzere alana gelen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder mahalle sakinlerinin büyük bir sevgisiyle karsilasti. Çocuklar Baskan Güder’i ellerinde Türk bayraklariyla, sloganlarla karsiladi.

“Parklar insanimizin sosyallesmesine katki sunacak”

Parkin açilisina Battalgazi Kaymakami Abdül Kadir Duran, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Özlem Pelitoglu, AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Ilçe Baskani Ilhan Ilhan, Ticaret Borsasi Baskani Ramazan Özcan, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle halki katildi.

Çocuklar için yapilan hizmetlerin hiçbir zaman bosa gitmedigini ifade den Baskan Osman Güder, “Bugün Inderesi ve Firat Mahallesi için güzel bir gün. 3 ay öncesinde buraya geldigimizde vatandaslarimizin ciddi talepleriyle karsi karsiya gelmistik. Dedik ki, Cumhur Ittifakin oldugu yer güzellesecek. Her mahallemizde en azindan bir parkimiz ve sosyal donatilarimizin olmasi gerekli. Apartmanlarda insanlar bir birlerine yabancilasiyorlar. Eskiden köylerde herkes birbirini tanirdi. Simdilerde ise komsu komsuyu tanimaz oldu. Simdi ise yapmis oldugumuz bu parka herkes gelecek. Bu parkta tanisacaklar. Bu parkta birbirlerinin derdiyle dertlesecekler. Insallah Battalgazi’yi güzellestirmek için elimizden gelen çabayi sarf edecegiz. Bunlari da sizlerin istifadesine sunacagiz. Amacimiz sizin yasam kalitenizin artmasi ve yasamanizi güzellestirmek. Bu parkimizin ve bundan sonra yapacagimiz hizmetlerin Battalgazi’mize ve Malatya’miza hayirli olmasini temenni ediyorum. Emegi geçen arkadaslarimiza da tesekkür ediyorum. Kaymakam beye de çok tesekkür ediyorum. Her zaman bizlere destek veriyorlar. Milletvekillerimiz il disindan olmalarindan dolayi açilisimiza katilmadilar ama desteklerini her zaman yanimizda” dedi.



“Çocuklarimizi sevindirmek bizi de mutlu ediyor”

Battalgazi’ye önemli hizmetlerin yapildigini vurgulayan Battalgazi Kaymakami Abdül Kadir Duran da “Belediyelerimizin yatirim yapmalari çok güzel. Ancak çocuklarimiz için yatirimlar daha güzel oluyor tabi ki. Büyük bir heyecanla, ellerinde bayraklarini sallayarak baskan amcalarinin onlar için yaptigi park için tesekkür ediyorlar. Çocuklarimizi sevindirmek bizi de mutlu ediyor. Böyle güzel yatirimlarin devam etmesini diliyorum. Battalgazi belediyemize ve personeline de tesekkür ediyorum. Insallah daha nice parklar açarak çocuklarimizin hizmetine sunariz” ifadelerini kullandi.

“Emegi geçen herkese tesekkür ediyoruz”

AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci de “Bugün degerli baskanimiz Osman Güder’in güzel bir hizmetinin açilisini yapmanin gururunu yasiyoruz. Sayin baskanim göreve geldigi andan itibaren Battalgazi’yi daha yasanabilir bir ilçe haline getirmek adina güzel isler yapiyor. Yapmaya da devam

edecek. Geçen günlerde TOKI bölgemizde ki kütüphane açilisimizi yapmistik. Bugünde çok güzel bir parkimizin açilisini yapiyoruz. Bu bölgede yasayan evlatlarimiz yarinlara daha iyi hazirlanacaklar. Baskanimiza ve ekibinde tesekkür ediyorum. Mahallemize ve bölgemize hayirli olsun.” derken, Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Ilçe Baskani Ilhan Ilhan ise “Cumhur ittifaki Belediye baskanimiz Sayin Osman Güder’e böyle güzel ve nezih bir parki bölgemize kazandirdigi için tesekkür ediyorum. Sosyal belediyecilik anlayisini burada görüyoruz. Baskanimiza ve emegi geçen herkese sükranlarimizi sunuyorum. Hayirli olsun” seklinde konustu.



“Mahallem adina tesekkür ederim”

Mahalle sakinleri adina tesekkür konusmasi yapan Firat Mahallesi Muhtari Nihat Biner de, “Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder, gönül belediyeciligi anlayisiyla tüm mahalle muhtarlari ile yol arkadasligi yaparak, muhtarla ele ele verip istisarelerde bulunarak hizmeti ulastirma noktasinda çaba, gayret sarf etmektedir. Hizmetlerine bir yenisini yine mahallemizde ekleyen ve kazandirmis oldugu park için kendisine sahsim ve mahallem adina sükranlarimi sunuyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA