Güder, Yüzme Havuzunda Incelemelerde Bulundu

Malatya Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Göztepe Mahallesinde yapimi devam eden Yari Olimpik Kapali Yüzme havuzu insaatinda incelemelerde bulunarak, çalismalar hakkinda yetkililerden bilgiler aldi.

Güder, Yüzme Havuzunda Incelemelerde Bulundu
Battalgazi Belediyesi tarafindan Gençlik Spor Bakanligi’nin katkilariyla 2021 yili içerisinde Göztepe Mahallesi’nde yapimina baslanilan Yari Olimpik Kapali Yüzme havuzunun kaba insaat çalismalari devam ediyor. 5 bin 752 metrekare alan içerisinde insa edilen ve içerisinde ofis, dus, giyinme odasi, antrenör odasi, çocuk oyun alanlari, yürüme alanlari, teshin merkezi havalandirma tesisat odasi, 40 araçlik açik otopark ve mini bir kafenin de bulunacagi Yari Olimpik Kapali Yüzme havuzu insaatinda AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci ile birlikte incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, çalismalar hakkinda yetkililerden bilgiler aldi. Baskan Güder, kaba insaati yüzde 80-85 oraninda tamamlanan tesisin fonksiyonlu ve modern yapisiyla yeni sampiyonlarin yetisecegi bir mekan olarak Battalgazi halkina hizmet verecegini belirtti.

“25 milyonluk gençlik yatirimini ilçemiz ile bulusturduk”

Gençlik yatirimlari kapsaminda Battalgazi’ye ciddi yatirimlar kazandirildiklarinin da altini çizen Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, “Bugün gençlik yatirimlari kapsaminda ilçemize kazandirdigimiz yüzme havuzumuzun insaat alanindayiz ve incelemelerde bulunuyoruz. Aldigimiz bilgiler üzerine kaba insaat çalismalarin yüzde 85’inin gerçeklestirildigini gördük. Tesisimizin yagislardan etkilenmemesi adina acil olarak üst kisminin kapatilmasi gerekiyor. Bu bölgeler yeni imara açilan bölgelerimiz. Burada ciddi konut yogunlugu olusmaya basladi.

Bizde Battalgazi Belediyesi olarak gençlerimizin ihtiyaçlarini karsilayabilecek spor tesisimizi Göztepe’mize kazandiriyoruz. Gençlerimizde bu tesisten istifade edecekler. Battalgazi’ye vermis oldugumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Bu sözleri yerine getirmenin hakli gururunu yasiyoruz. Battalgazi’mizi insanlarin tercih ettigi bir ilçe haline getirmek ve ilçemizi daha güzel yarinlara hazirlamak için çalismalarimiz gece gündüz devam ediyor. Gençlik yatirimlari kapsaminda 25 milyon tutarinda bir yatirimi ilçemiz ile bulusturduk. Sevdalisi oldugumuz genç nesillerimizin daha güzel vakit geçirebilmesi ve sportif faaliyetleri ilçemizde çogaltmak için var gücümüz ile çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA