Havza OSB'de Yaklasik 40 Kisinin Istihdam Edilecegi Yatirima Yer Tahsisi Yapildi

Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Baskan Vekili Erkan Acar, Havza OSB'de 10 milyon dolara mal olacak ve yaklasik 40 kisi istihdam edilecek yeni bir yatirim için yer tahsisi yapildigini bildirdi.

Acar, yaptigi açiklamada, Havza OSB'de yem üretimi yapacak Blacksea Agua Feed Group firmasinin talebi üzerine yapilan incelemeler üzerine firmaya 24 bin metrekare arsa tahsisi yapildigini belirtti.

Yatirim 24 ay içinde üretime geçmesi planlandigini belirten Acar, "10 milyon dolara mal olacak ve tamamlandigini 40 kisiye is imkani saglayacak olan yatirim için yer tahsisi süreci tamamlandi. Havza Kaymakami Cengiz Nayman, Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir yatirimci is insani Ismail Kobya'nin katilimlari ile yer tahsis protokolümüz imzalandi." dedi.

Havza OSB'ye her geçen gün yatirimci ilgisinin arttigini söyleyen Acar, "Gelen talepler bunun göstergesi. Havza OSB yatirimcilara sunmus oldugu imkanlar ile öne çikiyor. Yapilacak genisleme çalismalari ile 4 bin 500 dekar alana ulasacak olan Havza OSB daha çok yatirimci kabul edecek. Böylelikle Havza'da ve bölgede istihdam sorununun çözümüne katki sunacak. Yapilacak olan yeni yatirim hem ilçemize, hem ülkemize hem de yatiricimiza hayirli olsun." ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA