Aile Boyu Eglence Merkezi Açiliyor
Bursa’nin önde gelen insaat firmalarindan Bakyapi tarafindan yaptirilan Parkur Bursa Eglence ve Yasam Merkezi (EYM) 24 Kasim’da kapilarini açiyor.

Parkur EYM’nin 10 bin metrekarelik bölümünde faaliyet gösterecek olan ve ‘ZeplinX’ markasiyla hemen her yas grubuna hitap eden oyun ve eglence istasyonlarinin bulundugu merkezin sadece Bursa degil, Marmara Bölgesi’nin de tek adresi olacagini belirten Parkur Bursa Eglence ve Yasam Merkezi Genel Müdürü Murat Taydas, “Son teknolojiye sahip sinema salonlari ve interaktif bowling salonu ve dogal buz pistinin de yer aldigi, 600 araç kapasiteli kapali otoparkin bulundugu Parkur Bursa EYM 24 Kasim 2021 tarihinde kapilarini misafirlerine açiyor. Kentin sosyal yasaminin renklenmesi ve canlanmasina büyük katki saglayacak olan tesisin insaat sürecinde misafirlerin huzurlu, temiz, konforlu ve güvenli bir ortamda alisveris yapip, keyifli zaman geçirebilmelerini saglamak için tüm önlemler alindi” dedi.
“Her yasa hitap eden eglence alanlari”
Tesisin 2 katinin çok seçkin magazalarinin da bulundugu alisveris merkezi formatinda olacagini belirten Taydas, “Onun üst katinda ZeplinX adini verdigimiz eglence kati 7’den 70’e uyan bir tabirle her yasa hitap edecektir. Son katta ise eglenceyle yeme ve içmeyi entegre etmek için buz pisti, bowling ve sinema salonlari bulunacak. Bizi diger AVM’lerden ayiran özelligimiz bütün yas gruplarina hitap ediyoruz. Herkes için çok degisik ve farkli bir konsept olacagini düsünüyoruz” diye konustu.
“Havalandirma ve hijyen ön planda”
Pandemi döneminin insaat sürecine denk gelmesini avantaja çevirdiklerini belirten Taydas, “Çünkü AVM’deki havalandirma sistemlerini, hijyen sistemlerimizi ona göre dizayn ettik. Buraya gelecek olan misafirlerimiz, çok güvenli, konforlu ve hijyenik bir ortamda alisveris yapip eglenebilecekler” seklinde konustu.
“Ögretmenlere özel sürprizler”
Açilisi 24 Kasim tarihine özellikle aldiklarini belirten Taydas, “Ögretmenler Günü’nde onlar ve aileleri için farkli sürprizlerimiz olacak. Bir süre sonra bu sürprizlerimizi saygideger ögretmenlerimizle paylasacagiz. Ögretmenler bizim basimizin tacidir” dedi.
