Sinir Krizi Geçiren Genç Oturdugu Evi Ates Verdi, Balkona Çikip Sigara Içti

Adana’da sinir krizi geçiren 19 yasindaki genç oturduklari apartman dairesini atese verip balkona çikarak sigara içti. Bir süre sonra dumanlardan etkilenen genç itfaiye tarafindan kurtarildi.

Sinir Krizi Geçiren Genç Oturdugu Evi Ates Verdi, Balkona Çikip Sigara Içti


Olay, Çukurova ilçesine bagli Güzelyali Mahallesi Turgut Özal Bulvari üzerinde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi sinir krizi geçiren Ö.G. (19), ailesiyle birlikte yasadigi evi yanici madde dökerek atese verdi. Evden dumanlarin yükseldigi gören vatandaslar durumu saglik, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipleri, genci kurtarmak için ikna etmeye basladi.

Ancak ikna olmayan Ö.G polis ve itfaiye ekiplerine tencere ve tava gibi esyalar firlatti. Kisa süre sonra ev tamamen alevlere teslim olunca Ö.G kendisini balkona atti.

Balkona çikan Ö.G, etrafa bagirarak sigara yakti. Ardindan alevlere aldiris etmeden sigarasini içti. Bir süre sonra dumandan etkilenen Ö.G’yi itfaiye ekipleri merdivenli araçla kurtardi. Ayakta tedavisi tamamlanan Ö.G gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA