Denizlili Hayirsever, Vefat Eden Esinin Ambulans Bagisi Arzusunu Yerine Getirdi

Hayirsever, törenle hizmete alinan ambulansla esinin mezarina gidip dua etti.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hayirsever Hasan Hüseyin Gökçe, 7 ay önce vefat eden esinin arzusu olan ambulans bagisini gerçeklestirdi.

Almanya'da isçi olarak çalisirken emekli olup Denizli'ye yerlesen 85 yasindaki Hasan Hüseyin Gökçe, satin aldigi ambulansi, Il Saglik Müdürlügüne bagisladi.

Ambulansin hizmete alinmasi nedeniyle Denizli Valiligi binasi önünde tören düzenlendi. Törene, Denizli Valisi Ali Fuat Atik ile Il Saglik Müdürü Berna Öztürk de katildi.

Törenin ardindan Gökçe, bagisladigi ambulansla esinin Bozkurt ilçesi Baklankuyucak Mahallesi’ndeki mezarina ziyarete gitti. Gökçe, mezara çiçek birakip dua etti.

Gökçe, gazetecilere yaptigi açiklamada, esi Lütfiye Gökçe’nin, her zaman ambulans bagisi yapmayi istedigini ancak bunu esi hayattayken gerçeklestiremediklerini belirtti.

Esinin bu istegini yerine getirmenin mutlulugunu yasadigini aktaran Gökçe, "Çok sükür onun vasiyetini yerine getirdim. O ambulansla esimin mezarina gidip dua ettik. Insallah hayirli islerde kullanacaklar." dedi.
Kaynak: AA